- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.778
- Поени од реакции
- 85.817
Комуњарите и КГБ
никој друг до КГБ
никој друг до КГБ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како да кажам дека е битно да си Македонец 100% кога ни самиот не сум Македонец 100% тоа би било иронија.Џабе е и сите твои предци да биле комити ако ти си бранко геровски или сашо ордановски.Такви Македонци на никиго не му се потребни.Јас повеќе пати сум напишал подобро е да сме биле 500.000 Македонци па и помалку но вистински.Мене лично не ми е битно ако некој е малцинство а гледам дека ја сака Македонија искрено и се бори за неа.Но за жал кај нас нема ни едно такво малцинство а скоро и да нема поединци од тие малцинства кои го прават тоа.Зоран Заев и Никола Груевски се Македонци. И Бранко исто.[DOUBLEPOST=1561236729][/DOUBLEPOST]
Не може вака - седење на две столчиња. Треба да се одлучите. Дали е битно да си Македонец 100% или се битни и други параметри.
Каки да кажам дека е битно да си Македонец 100% кога ни самиот не сум Македонец 100% тоа би било иронија.Џабе е и сите твои предци да биле комити ако ти си бранко геровски или сашо ордановски.Такви Македонци на никиго не му се потребни.Јас повеќе пати сум напишал подобро е да сме биле 500.000 Македонци па и помалку но вистински.Мене лично не ми е битно ако некој е малцинство а гледам дека ја сака Македонија искрено и се бори за неа.Но за жал кај нас нема ни едно такво малцинство а скоро и да нема поединци од тие малцинства кои го прават тоа.
Ова се тие што гласаа за сдс? Инаку ќе ве молам без лоши зборови за бардовите на нашето новинарство Геро и Ордановски. Тука може и Тричко да се вброи, евентуално и Саше.Ама ти си вистински македонец така, еден од тие 500.000?
Ова е веќе некое ново, екстремно пробивање на дното, невидено до сега дури ни у најутепаните, најзатуцаните земји на светов. Ваква злоупотреба на деца не ми се верува дека се дешава у 21-ви век. Кравата која го смислила ова и го објавила и во најзатуцана земја би добила доживотна забрана да работи со деца. Ма забрана за доближување до деца во радиус од 3-4 километри, у некоја пустелија да живее. Во некоја понормална држава би висела на плоштад да послужи како пример за другите говна како неа кои ќе се обидат да злоупотребат деца за промоција на воена организација која убива и уништува судбини на многу други деца како овие, па и помали. И на крај родителите со кој памет дозволиле нивните деца да учествуваат во вакво нешто. Заслужуваат децата да им бидат одземени и дадени на некои луѓе кои многу подобро би се грижеле за нив пошто овие очигледно си ги продале децата за работа у општина или некој денар.Каква психоза. Северџански учители и педагози (претпоставувам тазе вработени откако "храбро" го соборија режимот) ги трујат децата со возвишување на воена агресорска организација. Ова го има само во Северна Кореја и Северна Македонија.
Точно е дека никој не може да ти каже како да се чувствуваш. Ама за светот е апсолутно небитно како некој се чувствува, туку како е третиран.Практично никој неможе да ти каже како да се чуствуваш. Барем тоа е нешто што ние пробуваме да им го објасниме на грците веќе 30 години.
Па уште и кога ќе видам некои наши како со сета сила лижат гз по статуси на Албанци во врска со МКЦ (инаку парадокс самото по себе, такви ликови воопшто да прават муабет за било што поврзано со алтернативната сцена), сфаќам колку им нема спас. А преку вакви ситни работи може да се види зошто многу покрупни работи не функционираат. Ама алал да им е како успеваат политика да убутаат во се буквално.Familija Shakiri <3
Па уште и кога ќе видам некои наши како со сета сила лижат гз по статуси на Албанци во врска со МКЦ (инаку парадокс самото по себе, такви ликови воопшто да прават муабет за било што поврзано со алтернативната сцена), сфаќам колку им нема спас. А преку вакви ситни работи може да се види зошто многу покрупни работи не функционираат. Ама алал да им е како успеваат политика да убутаат во се буквално.
Tоа писмото на Нора е уби Боже.Familija Shakiri <3
што нема уште да видиме и да се чудиме од овој ЗајкоИма шанса Зајко во исто време да биди и министер за финансиии премиер