Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Правосудниот систем е огромна нула. Таков беше уште за време на СФРЈ, сега е уште полош. Се суди по партиски налог (по налог на власта).1. Ne gi ispolnuvame uslovite sto gi bara EU ni 10%.
2. Sme na rab na nefunkcionalna drzava.
3. Vo mnogu clenki od EU ima javni izjavi deka zasega nema prosiruvanje opsto i deka konkretno ne se raspolozeni da pocnat pregovori so RSM.
Јас на кратко раскажав тоа што го прочитав, еве го оргиналниот текстМе насмеа, значи Кочо и З.З. одлучуваат во Северџистан дали нешто ќе даваат или земат. Толку се “јаки“ што и еден Груевски се исплаши и побегна од нив!
Нема што да се пишува со црни знамиња излеговте да ги браните и го демолиравте Скопје (тогаш уште црните знамиња на ИСИС беа на црна листа на САД).... Хавус го праевте скопје кога ги апсеа... Има слики низ интернет, ќе побараме...Што повеќе да се пишува во форумов...
Ех само да се кењало ништо од ова ништо од она... наместо да се радувате дека суперсоничен авион на нато ќе прелета над нашето небо.Ништо од ЕУ...
![]()
Blast from the past, така велеше другарот Фрчко, пред пар децении, некако не користи таму многу ментална мастурбација:Нека разберат клетите “Ш“ и македонскиот десничарски идентитетски мит
Еве го и Фрчко бе, да не остане покус, па да збориме после како не изел гомна за актуелниве случувања. Сигурно ја рокнал жена му од земја после пишувањето на ова, како што и му доликува на еден великан од негов калибар.
За Фрчко и син му .... Син му е бетер верзијаНека разберат клетите “Ш“ и македонскиот десничарски идентитетски мит
Еве го и Фрчко бе, да не остане покус, па да збориме после како не изел гомна за актуелниве случувања. Сигурно ја рокнал жена му од земја после пишувањето на ова, како што и му доликува на еден великан од негов калибар.
Se soglasuvam, megutoa ima uste eden element vo ovaa prikazna, a toa e odlukata site fakulteti pri univerzitetot UKIM da bidat centrirani vo Skopje.ќе одам Скопје да живеам, таму има живот театри, булевари...Затоа реков, по ВВ2, власта го натера народот да се отсели. По 2000та, луѓето сами си се доселуваа во Скопје.
Го прочитав текстот на Ивица Гегоски, дипл.маш.инж. и човекот е апсолутно во право. Не треба да се бара друга причина за доживотната робија на Анѓушев и премиерот негов. Овој закон , ако е навистина таков и се спроведе. Не треба ништо друго , нит Мерцедеси , ниту некои други злодела, ни бутур.. Оној кој тоа го смислил е секако злосторнички , повеќе болен ум и ептен душман на државава македонска.Јас на кратко раскажав тоа што го прочитав, еве го оргиналниот текст
потпишан е Ивица Гегоски, дипл.маш.инж ниту го знам кој е ниту некогаш имам слушнато за него, ама во секој случај според напишаното знае повеќе од мене.
https://www.mkd.mk/zabava/offensiv/...ite-tarifi-za-fotovoltaichni-centrali-prv-del