- Член од
- 13 јули 2006
- Мислења
- 15.613
- Поени од реакции
- 18.644
АНУС- Академија на Неуките, Упропастените, Северџани.
Јако е ова, сам го смисли или ти помогна некој ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ти кажам кој ми помогна ќе ме банираатЈако е ова, сам го смисли или ти помогна некој ?
Потполно си во право за горенапишаното.Него да те прашам за братска Русија нешто.Нели рускиот амбасадор рече дека Русија ќе свика седница на Советот за безбедност при ОН во врска со начинот на кој е сменето името?Ништо од тоа и смената на името си пројде мазно во ОН.Тоа што предупредувал Груевски не траба да си на позиција за да можеше да го предвидиш. И без неговите предупредувања беше јасно. Прашањето е што направи тој за да го спречи ова? А сега од Будимпешта со новите прадигми дека од како ќе сме се интегрирале во сојузите кои го туркаа ова ќе почнела борбата со кој ќе сме го врателе името. Досега покажа дека тој е или соучесник(нај веројатно) или крајно неспособен, за соучеството новото раководство на дпШне да не зборам. Така да новите прадигми да си ги напика во ....[DOUBLEPOST=1551991673][/DOUBLEPOST]Две опции за новото име на МАНУ
Пендаровски: Ме следи тајна разузнавачка служба блиска со една партија
Што е сега, пак почнавме со странски служби, жолти комбиња и чадори...? 2019 е или 2016?![]()
И кловн пристојно личи кога ќе се најде у друштво на куртонски сендвичи.[DOUBLEPOST=1552000525][/DOUBLEPOST]НАСА имала потреба од професија како твојата.
https://mexpress.mk/zezalica/nasa-b...7.1117429855.1548942359-1817041691.1543680074
Тебе не треба за ништо да те банираат.Ако ти кажам кој ми помогна ќе ме банираат.
![]()
смешно е па после преоѓа во трагично и така![]()
Го тролаат.![]()
смешно е па после преоѓа во трагично и така![]()
масонски заговор против лулката на белата раса
Колку само ќе се усерете кога ќе ги објават снимките за Смилковско. Харакири масовно има да напрајте сите до еден. Ќе викате - ја сам био у подрум коа Груевски владеел.
МАКЕДОНИЈА 07. Март 2019. / 17:56
За петкратното убиство кај Смилковското езеро „бомбите“ нема да бидат доказ?
https://lider.com.mk/makedonija/za-...ilkovskoto-ezero-bombite-nema-da-bidat-dokaz/
само за нив?Среќен 8ми Март на македонските ајрон лејдис - Мира Дизел, Рада и Силванева Бонева.
Рада е госпоѓа ЗЛО и не е ајрон лејди.Среќен 8ми Март на македонските ајрон лејдис - Мира Дизел, Рада и Силванева Бонева.
не, туку тие се ајрон лејдис, без нив нигде не идеме.само за нив?
Ова со педерите реално е?