Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа што предупредувал Груевски не траба да си на позиција за да можеше да го предвидиш. И без неговите предупредувања беше јасно. Прашањето е што направи тој за да го спречи ова? А сега од Будимпешта со новите прадигми дека од како ќе сме се интегрирале во сојузите кои го туркаа ова ќе почнела борбата со кој ќе сме го врателе името. Досега покажа дека тој е или соучесник(нај веројатно) или крајно неспособен, за соучеството новото раководство на дпШне да не зборам. Така да новите прадигми да си ги напика во ....[DOUBLEPOST=1551991673][/DOUBLEPOST]Две опции за новото име на МАНУ

АНУС- Академија на Неуките, Упропастените, Северџани.
Потполно си во право за горенапишаното.Него да те прашам за братска Русија нешто.Нели рускиот амбасадор рече дека Русија ќе свика седница на Советот за безбедност при ОН во врска со начинот на кој е сменето името?Ништо од тоа и смената на името си пројде мазно во ОН.

НАСА имала потреба од професија како твојата.
https://mexpress.mk/zezalica/nasa-b...7.1117429855.1548942359-1817041691.1543680074
И кловн пристојно личи кога ќе се најде у друштво на куртонски сендвичи.[DOUBLEPOST=1552000525][/DOUBLEPOST]
Ако ти кажам кој ми помогна ќе ме банираат :cenzura:.
Тебе не треба за ништо да те банираат.

D1D_RI9WoAEz7aI

смешно е па после преоѓа во трагично и така :icon_lol:

Дојде време дисфункционална држава како Босна и Херцеговина да не дангара.

масонски заговор против лулката на белата раса

Жив си уште ти бе јагне... јас мислев хара-кири си направи???

Колку само ќе се усерете кога ќе ги објават снимките за Смилковско. Харакири масовно има да напрајте сите до еден. Ќе викате - ја сам био у подрум коа Груевски владеел.

МАКЕДОНИЈА 07. Март 2019. / 17:56
За петкратното убиство кај Смилковското езеро „бомбите“ нема да бидат доказ?

https://lider.com.mk/makedonija/za-...ilkovskoto-ezero-bombite-nema-da-bidat-dokaz/

Масонски заговор против идолите твои... почнаа и странски служби да ги следат, а Стево прв на пик бил! :pos:

Среќен 8ми Март на македонските ајрон лејдис - Мира Дизел, Рада и Силванева Бонева.
Рада е госпоѓа ЗЛО и не е ајрон лејди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom