Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па на место е. Столе јакиот спортист па, што јаде по цела кафана во една вечер, се тепа по улици и после утакмица слави со два литра вино, се тепа со судии и нема никаква почит. Ебате спортистот, крмак, ама тоа е не смее да се каже ништо против бидејќи нели икона ова она куров ми.Се е на место, впрочем како и сите изјави на Заев последниве години.
Рече владе (ѓон образ) што 11 години дудлаше, и уште дудла да се врати Дпмне на власт за да можи гордо да ја носи тетоважата од паторот на рака.Dobro be stvarno so placite sega?
И држава која конечно Албанците ќе почнат да ја чувствуваат како своја, а Македонците не.На 2 недели пред создавањето на вештачката творевина Северна Македонија веќе знаеме како ќе изгледа.
Двојазична држава со бугарско - грчка историја и политичари кои со закон ќе бидат мотивирани да крадат.
Па на место е. Столе јакиот спортист па, што јаде по цела кафана во една вечер, се тепа по улици и после утакмица слави со два литра вино, се тепа со судии и нема никаква почит. Ебате спортистот, крмак, ама тоа е не смее да се каже ништо против бидејќи нели икона ова она куров ми.
Столе колку што има придонес во македонскиот ракомет, ти уште 900 години да живееш, ни 3% нема да постигнеш од тоа Столе што го има постигнато.Па на место е. Столе јакиот спортист па, што јаде по цела кафана во една вечер, се тепа по улици и после утакмица слави со два литра вино, се тепа со судии и нема никаква почит. Ебате спортистот, крмак, ама тоа е не смее да се каже ништо против бидејќи нели икона ова она куров ми.
Лол, зар најде на штапски пацов да му кажуваш за улогата и смислата на неговиот живот? Хаха.Столе колку што има придонес во македонскиот ракомет, ти уште 900 години да живееш, ни 3% нема да постигнеш од тоа Столе што го има постигнато.
Не знам што ти е опседнатоста со Столе и јадењето која ја шириш по сите теми на форумов ама Столе последен пат беше медицински overweight во 2015. Страшни казни плаќаат ако се недисциплирани во тој сегмент, ете Џамбо и го истераа, Шпанци им се тренери, не им се Балканци, не знам навистина што е тешко да се сфати.Па на место е. Столе јакиот спортист па, што јаде по цела кафана во една вечер, се тепа по улици и после утакмица слави со два литра вино, се тепа со судии и нема никаква почит. Ебате спортистот, крмак, ама тоа е не смее да се каже ништо против бидејќи нели икона ова она куров ми.
И?Столе колку што има придонес во македонскиот ракомет, ти уште 900 години да живееш, ни 3% нема да постигнеш од тоа Столе што го има постигнато.
Заев директно од Бејли ќе бара објаснување за писмото со порака до судиите