Пред собрание е поставена бина. Добро е да си голем и во поразот, ама ова ептен нелогично личи.
Што ли местенка спремаат...
Да не е на „Бојкотирам“ таа бина

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред собрание е поставена бина. Добро е да си голем и во поразот, ама ова ептен нелогично личи.
може другите ја поставуваатПред собрание е поставена бина. Добро е да си голем и во поразот, ама ова ептен нелогично личи.
Ќе кажат дека 500.000 гласале за и тоа им било мотив за промена. Нема друго што.Пред собрание е поставена бина. Добро е да си голем и во поразот, ама ова ептен нелогично личи.
Vlado Janevski pak da im pee na vrapcite i kucinjata skitnici.Пред собрание е поставена бина. Добро е да си голем и во поразот, ама ова ептен нелогично личи.
Зошто мешаш партија и во вакви моменти? Како ве затупуваат толку во мозокот во штабовите бе?Зошто има толку луѓе у заблуда дека со овој резултат го враќаат ДПМНЕ и Грујо и ги спасуваат 27-мо априлците?
Зошто мешаш партија и во вакви моменти? Како ве затупуваат толку во мозокот во штабовите бе?
Радост зашто народот не поддржал промена на име, со враќање на Грујо е еквивалентно?
Тебе тоа ли те мачи?Зошто има толку луѓе у заблуда дека со овој резултат го враќаат ДПМНЕ и Грујо и ги спасуваат 27-мо априлците?
A toa kako nekoi ameboidi so ni tvrdat deka dosla pravdata vo mk?Зошто има толку луѓе у заблуда дека со овој резултат го враќаат ДПМНЕ и Грујо и ги спасуваат 27-мо априлците?
Тебе тоа ли те мачи?
Мене само ми е, тие истите да сконтаат дека не сите што го сереа грујо се непатриоти и што све не ги нарекуваа....ама тешко таа работа у тоа тиквите празни сендвичарски.Зошто има толку луѓе у заблуда дека со овој резултат го враќаат ДПМНЕ и Грујо и ги спасуваат 27-мо априлците?