Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
42848218_682578448809007_3051807862784262144_n.jpg
Нема таков твит.

Онда е фејк њувс. Али вака некако може да испадне.
Така мислам и јас дека ќе испадне ама сеа нема такво нешто твитнато. Ваков твит значи предвремено признавање пораз.

Така мислам и јас дека ќе испадне ама сеа нема такво нешто твитнато. Ваков твит значи предвремено признавање пораз.
А иначе ако не признае, ќе смени нешто. Сеа ќе му дадат од калето продужетци до 23:49 да се гласа :icon_lol::icon_lol:
Име проба да мења, абе тикво една.. Сериозно, дали за момент се понадева на цензус или некоја излезност над 45%. Се гледа дека е отиден дечкото, ама до толку не верував.

Поарно ќе му беше директно у Собрание без Референдум, ќе се вадеше дека народот дал доверба на пратениците, и они се гласот на народот, и така одлучиле.

Не прв пат ЕУ инвестира во погрешна багра во државава. Му даваше ветар у грб на паторот, па го тргна "со молење". Ги донесе овие неспособни, антипатични копуци на грб на незадоволството од претходните и создаде фејк проевропски амбиент.

Дојде пак избори со пунење и со купување цигани да биде "свечен чин за влез у ЕУ"....на тие шо стварно сакаат у Европа им е преку кур од вакви сељачки работи.

22,7% до 15 часот, значи сега можеме да очекуваме околу 32% што излегло излегло и после од 17-19ч би требало да нема повеќе од 5%, освен ако почнува масовната операција на полнење кутии

Не прв пат ЕУ инвестира во погрешна багра во државава. Му даваше ветар у грб на паторот, па го тргна "со молење". Ги донесе овие неспособни, антипатични копуци на грб на незадоволството од претходните и создаде фејк проевропски амбиент.
И ти со поддршката инвестираше во нив. Дали финансиски, дали бројчано.
Знам дека те боли ама тоа е, памет за друг пат. Од грешки се учи, е сеа некој од свои некој од туѓи.

Сега ми дојдоа на врата. Ми викаат ние сме неопределени активисти за европска Македонија:facepalm: Излезете на гласање ми викаат.

Да ти се плукнам на европскава влада. Ова у време на Грујо го немаше

Наводно твитнат и избришан.

Очај.

Јес да сум правник и не ми иде математика ама... дик не покажува точни податоци...

П.С. до пред некоја минута на дик стоеше 22.7% сега стои 22.68%... just sayin'
99335f3eaf0da8275198e2bc94583b09.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Јас отворив и не го видов, затоа така и пишав. Мислам дека АМ фејка со неговиов твит.

Сепак не е било кој од твитер.Не би си дозволил таков блам Милошевски.ПР от на заеф заебале работа, да не се лажеме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom