Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
KE PLIVASE!!! TREBASE DA PLIVA, no... Blagodarejki na plivackata federacija na Makedonija na celo so aleksandar malenko i selektorot za maratonsko plivanje tomi stefanovski, Evgenij NAMERNO NE E PRIJAVEN na Evropskoto prvenstvo Ova e samo prodolzenie na lagite i problemite koi mu gi pravea kade sto povtorno ne go prijavuvaa, a lazea deka e prijaven na trkite od svetskiot kup vo Kanada (za ova se ima dokazi na razgovorite i mailovite). Sledno e da ne go pustat da pliva na Ohridski za da nema plasman u generalniot poredok (sigurno i za toa ke najdat nekoj izgovor- deka bil desnak mozda).
..криво му, друг да постигне успех поголем од неговиот, а ете тој држи рекорд по женачките со свои само 38 години, Казанова, што ќе му е и пливачки рекорд, нели? ама ете не го дава на друг, за инат :(

malenko-i-turundzieva.jpg

бракот со пејачката и водителка Сузана Турунџиева,

malenko-so-fani-i-zugic1.jpg

актерката и директорка на театар „Комедија“, Јелена Жугиќ,

malenko-1.jpg

русинката Татјана Михајловна Фјодоров и синот,

malenko-fani.jpg

Фанче сопственичка на хотел во Охрид

evgenij-pop-acev.jpg

ах бе Евгениј што ти прави Маленко, иако си помалку баксуз,,....Додека купувал билет за Вила Уркиза крадецот успеал да му ја украде целата торба во која ја имал цела опрема за пливање, пари, пасош како и облеката која ја носел...,, арно ама го освоил одличното четврто место во Аргентина,нашиот маратонец Евгениј Поп Ацев кој е вицесветски шампион во маратонско пливање во Гран-при серијата на ФИНА се справил во странство ама во домата кај своите си ДОБИ СТАТИВА - жалосно!
...би требало да ги даде на СУД, ебаго ! :bance:

Да е само он. Збориме за цирка 400-500.000 од нашите и 200-300.000 албанци кои се колнат у НАТО и идат по џамии да ги врбуваат за блиски исток.

Не знам, овој ми делува повеќе како да претерал со документарци за нацистите, ама не е крив до некаде, на Хистори ги даваат сигурно по 20 неделно ако не и јаче, па оттаму отишол на Јутјуб, па оттаму на оние Стормфронт и така од фино младо дете станал неонациста :)

..криво му, друг да постигне успех поголем од неговиот, а ете тој држи рекорд по женачките со свои само 38 години, Казанова, што ќе му е и пливачки рекорд, нели? ама ете не го дава на друг, за инат :(

malenko-i-turundzieva.jpg

бракот со пејачката и водителка Сузана Турунџиева,

malenko-so-fani-i-zugic1.jpg

актерката и директорка на театар „Комедија“, Јелена Жугиќ,

malenko-1.jpg

русинката Татјана Михајловна Фјодоров и синот,

malenko-fani.jpg

Фанче сопственичка на хотел во Охрид

evgenij-pop-acev.jpg

ах бе Евгениј што ти прави Маленко, иако си помалку баксуз,,....Додека купувал билет за Вила Уркиза крадецот успеал да му ја украде целата торба во која ја имал цела опрема за пливање, пари, пасош како и облеката која ја носел...,, арно ама го освоил одличното четврто место во Аргентина,нашиот маратонец Евгениј Поп Ацев кој е вицесветски шампион во маратонско пливање во Гран-при серијата на ФИНА се справил во странство ама во домата кај своите си ДОБИ СТАТИВА - жалосно!
...би требало да ги даде на СУД, ебаго ! :bance:
bijons, Генчо преклани беше и светски шампион, сега брка норма за Токио за на трката на 5 километра.

Али ај кога сме веќе на случкава, го отворив профилот на Генчо вчера да видам и иста песна како и претходните кога беа опозиција. Го тагнуваат и му се збрале да го тешат со празни флоскули дипломиран стоматолог, истите третоодделенски лешинари од УМС ОК МОК ЦК МК Прдејци вамте тамте кои да се случеше ова додека беше вмро ќе му го превртеа на Генчо цел ФБ во потрага по компромитирачки материјал.

Првиoт чекoр дo Брисел бил преку Oхрид 2001тa,a пoследниoт бил преку Преспa сегa вo 2018 тa :facepalm: Кoи се oвие луге? Oд кaде дoјдoa и кoј им ги дaде рoзoвите oчилa нa Гвујo?

Последно уредено:

Јасно е дека овие обезмадени дебили се ставени во ќош за да статираат во ујдурмава.. Ставот што ќе го соопштат на дваесет дена пред референдумот, кога владата веќе ќе ја истера кампања е само формалност, ама сепак доволно, за да како добар ученик, имаат образ да идат да пушат по амбасади и да барат власт во земјава која немаше да биде на ова дереџе да не беа они

Не е точна оваа статија. Човекот кажа "погрешен одговор е полош отколку никаков одговор".
Видов на повеќе места стоеше оваа изјава.... дај линк со "вистинската"...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom