- Член од
- 28 декември 2015
- Мислења
- 4.127
- Поени од реакции
- 6.618
Нејќе у фашистичка ЕУ го сака Хитлер. И така.
Малку се збунил малиот, ништо страшно

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нејќе у фашистичка ЕУ го сака Хитлер. И така.
..криво му, друг да постигне успех поголем од неговиот, а ете тој држи рекорд по женачките со свои само 38 години, Казанова, што ќе му е и пливачки рекорд, нели? ама ете не го дава на друг, за инатKE PLIVASE!!! TREBASE DA PLIVA, no... Blagodarejki na plivackata federacija na Makedonija na celo so aleksandar malenko i selektorot za maratonsko plivanje tomi stefanovski, Evgenij NAMERNO NE E PRIJAVEN na Evropskoto prvenstvo Ova e samo prodolzenie na lagite i problemite koi mu gi pravea kade sto povtorno ne go prijavuvaa, a lazea deka e prijaven na trkite od svetskiot kup vo Kanada (za ova se ima dokazi na razgovorite i mailovite). Sledno e da ne go pustat da pliva na Ohridski za da nema plasman u generalniot poredok (sigurno i za toa ke najdat nekoj izgovor- deka bil desnak mozda).
Малку се збунил малиот, ништо страшно![]()
Да е само он. Збориме за цирка 400-500.000 од нашите и 200-300.000 албанци кои се колнат у НАТО и идат по џамии да ги врбуваат за блиски исток.
bijons, Генчо преклани беше и светски шампион, сега брка норма за Токио за на трката на 5 километра...криво му, друг да постигне успех поголем од неговиот, а ете тој држи рекорд по женачките со свои само 38 години, Казанова, што ќе му е и пливачки рекорд, нели? ама ете не го дава на друг, за инат
![]()
бракот со пејачката и водителка Сузана Турунџиева,
![]()
актерката и директорка на театар „Комедија“, Јелена Жугиќ,
![]()
русинката Татјана Михајловна Фјодоров и синот,
![]()
Фанче сопственичка на хотел во Охрид
![]()
ах бе Евгениј што ти прави Маленко, иако си помалку баксуз,,....Додека купувал билет за Вила Уркиза крадецот успеал да му ја украде целата торба во која ја имал цела опрема за пливање, пари, пасош како и облеката која ја носел...,, арно ама го освоил одличното четврто место во Аргентина,нашиот маратонец Евгениј Поп Ацев кој е вицесветски шампион во маратонско пливање во Гран-при серијата на ФИНА се справил во странство ама во домата кај своите си ДОБИ СТАТИВА - жалосно!
...би требало да ги даде на СУД, ебаго !![]()
"Ако се по јутро дан познаје"...еее...)
https://vesnik.com/makedonija/mickoski-pogreshen-odgovor-e-podobar-otkolku-nikakov-odgovor
"Ако се по јутро дан познаје"...еее...)
https://vesnik.com/makedonija/mickoski-pogreshen-odgovor-e-podobar-otkolku-nikakov-odgovor
Видов на повеќе места стоеше оваа изјава.... дај линк со "вистинската"...Не е точна оваа статија. Човекот кажа "погрешен одговор е полош отколку никаков одговор".
Видов на повеќе места стоеше оваа изјава.... дај линк со "вистинската"...
Ок. (стварно му ја "извртиле максимата")....Ај нека "мислат"...да не ги збуниме !!!