Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 187307 Прегледај го приврзокот 187308
Пред домовите на Хари Локвенец и Кети Смилеска, пратеници од СДСМ, во Прилеп.
Која беше веројатноста дека ќе дадеш ваков одговор ? ... Толку си провиден што однапред знае цел форум што ќе напишеш.
Да ти одговорам ? Очигледно тебе ни тогаш не ти сметало ни сега не ти смета ...
Дискусиите со тебе идат на принцип :
Член на форум - Било каква критика
Ти - Бирај реплика:
1- А тогаш не ти сметаше (најчесто употребувана реплика од твоја страна 95%)
2 - Грујо (3%)
3 - ВМРО (1.5%)
4 - сендвичи (0.5%)
Фактот дека ти и уште 3-4ца ја користите истава стратегија на реплицирање на форумов, може да наведе на само едно нешто а тоа дека се водите организирано по нечија (партиска) агенда.
И демек тогаш чим немало и сега не треба да има ? демек лицемерие ? Ако така што ти сметало крадењето на вмро а сега не ти смета крадењето на сдс ? Мислам ако веќе си реален биди до крај !!!Јас сум реален батка, нема никој пред станот на Груки (исто и он го има прифатено и ќе го спроведеше овој закон), немаше ни за законот за брантели, за амнестијата на Хашките случаји, кога го стави министер за одбрана... веќе видено е.
А тоа за организирано од партија може да се види многу лесно, пример хашкит случаји и талати министери за одбрана - бевте безгласни буквички.
А мислев дека Талат има повисок коефициент на интелигенција од 90![]()
Како може воџа на УЧК да има коефициент на интелегенција?
Да ме ркнеш ако ликов,плус зарни,ставре,берик,лове више мање не се исто негде админи по канцерогените фб "хумористични сајтови":Странски служби,Криминалите на ВМРО,Камај...итн итнФактот дека ти и уште 3-4ца ја користите истава стратегија на реплицирање на форумов, може да наведе на само едно нешто а тоа дека се водите организирано по нечија (партиска) агенда.
и демек тогаш чим немало и сега не треба да има ? демек лицемерие ? Ако така што ти сметало крадењето на вмро а сега не ти смета крадењето на сдс ? Мислам ако веќе си реален биди до крај !!!
Дали ти си свесен колкава е штетноста на овај закон?Дали си свесен дека ако пример се судиш со некој турчин,а ви суди албанец судија и двајцата ќе треба да платите албанец преведувач?Зарем ситуацијава во државава не беше доволно тешка па уште албански преведувачи ќе плаќаме?И Груки донесе срамни закони затоа е таму кај шо е, во аут!аАма овај закон е катастрофа не само за македонците туку и за другите неалбанци во државава!Јас сум реален батка, нема никој пред станот на Груки (исто и он го има прифатено и ќе го спроведеше овој закон), немаше ни за законот за брантели, за амнестијата на Хашките случаји, кога го стави министер за одбрана... веќе видено е.
А тоа за организирано од партија може да се види многу лесно, пример хашкит случаји и талати министери за одбрана - бевте безгласни буквички.
Имаме и тазе музички хит за Талат Џафери и подвигот во парљаменти не Мачедонисе.
некој ќе ти поверуваше за малце пошто пред секое јасно и гласно прво употребуваш вмро.Тогаш немаше дека беа ДРПМНЕ на власт тука е лицемерието.
Ми сметаат сите акционерски друштва на мене, сум се изјаснил јасно и гласно - експертска влада.
он барем работеше агенда за да влезе у влада за да шета по свет на мој и твој трошок ... што ќар имаш ти ?