Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Не, беше донесен во ќош... заплака како мало дете....Нема овој доблест да се испере, ниту пак со нешто може да се испере таа негова алапачарска уста... Овој само може да признае дека е дно од човек и како таков да си тера без тронка совест....
Можеби тоа му стана јасно, каков човек е.
Невидена појава на нашево поднебје.

Измислуваш работи. Никој не спомна лавови, протести... Јас апелирам до таквите мизерии од луѓе како тебе кои од пуста заслепеност партиска и државата ќе даде да се растури. Ама, ти не си некој капацитет да го разбереш тоа, како дете си на форумов. Штом капацитетот ти е 12,000 денари, со факултет плус.. се знае колке саатот.
Апелираш некој друг да ти ја почне работата која можеш и ти. Толку си глуп што не ме разбираш што зборувам, а и толкава пичка си што не сакаш ни на протест да излезеш а не па да организираш, ууу бегај подалеку од тоа. Најубаво е да чекаш друг да почне, ти вака на форум ќе јадеш гомна за правопис, а ќе пишуваш ефтино наместо евтино. Ако си ја сакаш државата ќе превземеш нешто, во спротивно пикни се во дупката од која излезе и ќути, затоа што ништо во минатото не си направил за да не дојде до ова сега, а нема ни да направиш затоа што немаш храброст. Јакиот патриот, хартиен, без муда, седи си и на форум пиши си.

Апелираш некој друг да ти ја почне работата која можеш и ти. Толку си глуп што не ме разбираш што зборувам, а и толкава пичка си што не сакаш ни на протест да излезеш а не па да организираш, ууу бегај подалеку од тоа. Најубаво е да чекаш друг да почне, ти вака на форум ќе јадеш гомна за правопис, а ќе пишуваш ефтино наместо евтино. Ако си ја сакаш државата ќе превземеш нешто, во спротивно пикни се во дупката од која излезе и ќути, затоа што ништо во минатото не си направил за да не дојде до ова сега, а нема ни да направиш затоа што немаш храброст. Јакиот патриот, хартиен, без муда, седи си и на форум пиши си.
Ако е така, што правиш ти различно од него ? Ти мантраше за овие да дојдат на власт.... не осеќаш одговорност малце ?

DTlHwr5W0AARNq6.jpg

Не знам дали е точно ова, налетав на сликава ама и стварно да е вака, конечно работа како за некој со негов интелект.

Ако е така, што правиш ти различно од него ? Ти мантраше за овие да дојдат на власт.... не осеќаш одговорност малце ?
Ништо не правам јас, неколку пати кажав дека ништо нема да направам ако сакате испотепајте се, ич не ми е гајле. Патриотите се на ред да прават нешто.

Ништо не правам јас, неколку пати кажав дека ништо нема да направам ако сакате испотепајте се, ич не ми е гајле. Патриотите се на ред да прават нешто.
Да, одговорноста е доблест која ја немаат стаорците, тие први го напуштаат бродот што тоне ...

Море, 12000-ко, јас апелирам до сдсм-овците да не се мизерии како за референдумот во 2004, и да не ја прокоцкуваат државата.

Море, 12000-ко, јас апелирам до сдсм-овците да не се мизерии како за референдумот во 2004, и да не ја прокоцкуваат државата.
Нека бидат достојни како груевци на 19 јули 2011-та.

Интересно е што некои викаат дека дркаме на Ефтов... не бе луѓе, иако јас еве лично му честитам за вчерашната емисија, никој не се попали на новинарот.

Ова вчера што го видовме е лика и прилика за тоа што луѓе ја водат државава после падот на Груевски... исти гомна бре народе, да стај го Грујо, Заев, Саше Дносевски испаѓа дека сите се исто смрдливо лајно. Само ова докажува колку народот беше изманипулиран од тие шарени револуции, студентски племуни (во подоцната фаза) и му беше пикано во глава лажна надеж дека од утре ќе се живее подобро.
Саше Дносевски е олицетворение на моменталнава влада, донесени под диктат на ЕУ, безкичмењаци, увалени во своите гомна.

Не дека го бранам Грујо, сум го колнел до 6то колено многупати, али уште ви ги памтам постовите како викавте "само Груевски да се тргне", а никој барем за еден ебан МОМЕНТ не помисли дали овој новиов што ќе не води ќе биде полош и од самото Николче Диктаторче

Тебе ти е арно, 12,000... кој ти ги дава.[DOUBLEPOST=1516026220][/DOUBLEPOST]
... исти гомна бре народе, да стај го Грујо, Заев, Саше Дносевски испаѓа дека сите се исто смрдливо лајно..
Мислам дека има прилична разлика во умствениот капацитет на Заев и Груевски. И Груевски не беше некој интелект, ама овој е (со извинение), приучен, припрост...[DOUBLEPOST=1516026304][/DOUBLEPOST]
Нека бидат достојни како груевци на 19 јули 2011-та.
Немало тогаш референдум.

све што направи грујо за 10 години, зајо за 6 месеци...
Заев не амнестираше воени злосторства направени врз неговиот народ од религиозно-етнички причини. Шта више никој у свет никад не амнестираше воени злосторства, никакви.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom