- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
не тролај
Добро дали ти воопшто знаеш што значи зборот ТРОЛАЈ и каде се употребува?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не тролај
Киро и Борис у ист кош не одат бе друже.Прво истиов Киро до 45 не знаеше што националност е, де едно се пишал, де друго, на крај трето и.т.н. Второ Киро цело време тактизираше, тој сакаше Југославија да опстане, но од кога виде не виде го направи референдумот на 8 Септември (намерно е избрана таа дата).Мене ми се на исто ниво, добро се справуваа со заебани ситуации а имаше и тешки фејлови кај двајцата.
Абе остај сдсм сеа, гледаш што се случува.не тролај, јас ги напаѓам криминалците од сдсм а не бранам никакви криминалци, ниту на дпмне ниту на дуи... уште од 27 април пишав да се процесуираат тие што биле насилни, ама ДА се ОДРЖИ нова седница на Собрание по сите закони и салтанати ( со предлагање на повеќе кандидати а не само Талат)
од кај знаеш дека за тоа самостално решават или има сценарио од горе ?Да идеш у затвор за туѓи криминали. Да поттикнуваш немири за да направиш од криминалец фактор за да има подобра преговарачка позиција со американците. Да мрзнеш на асфалт на загадено за прашања кои ништо неможеш да им влијаеш. Ни шарена ни патриотска, ништо не вреди од тоа.
Никаков мир не барал народот, народот бараше учките да бидат прегазени.ризикуваше кариера со Рамковниот договор за да го даде на народот мирот кој го бараше 2001
Тоа како било , било.од кај знаеш дека за тоа самостаално решаваат или има сценарио од горе ?
Зошто дпмне би организирало контрапродуктивен влез во Собрание, да му даде крилја на раскрвавениот Заев, а можеше да остане на мавање врз Собрание со скапани домати и расипани јајца, а такви како Грчев и слични да им се фрли канта фекалии на глава ( видено во соседна братска сега ЕУ држава)
Фросе што и да ти вратам ќе се навредиш така да батали.Владе, два дена со ред на темава само се умотуваш во некои глупи муабети, вчера за дискотеки фати муабет, сега за претседатели од нигде никаде. Како во фудбалот подфорумон среде утакмица да прашаш дали му текнува на некој со Митре топка кога се играше и дали подобри од денешниве Најк.
Кого јас сум затекнала или не сум затекнала не е важно ама сам се упеца со доскочицата - Киро кога беше да, бев дете, ти сакаше да одговорам Киро ама не го кажав, ти фрлаш кал на Глигоров а од Борис, Бранко и Хорхе само несаглам човек ќе ги избере последниве двајца.
Само што разликата меѓу мене и тебе е што јас ти кажувам дека никој не бил, всушност по 25 години изигравање држава сме слепото црево на Европа а сега дури и на Балканот, не само претседател, сметам дека политичар за респект сме немале.
Се согласувам со тебе тука, меѓутоа како ти што рече -- ДПМНЕ собираше очајници како Боге и Дамовски. Или луѓе кои им должат нешто или се уценети, како што се Пандов, Миленко, Оливер Андонов итн. Плус, сигурен сум дека има доста работи во заднина кои не ни се познати. Еве на пример, Ефтов малку доцна се стави во служба на Груевски. Искрено, ти изгледа Ефтов толку наивен и глупав да не знае во што се впушта?
Види, мора еднаш да искочите од тој наратив "Ете, Грујо правел криминал, сега остајте не на раат да ја раскурцаме државата"
Остај зајко, осуден тежок криминалец и мафијашка партија ја спаси Македонија од криминал и тероризам...а да донесе и демократија и слобода а и живот кај и да е и ЕУ ќе дојде во Северо Западна Бивша Бугарска Нова Социјалистичка Струмичка Република Чушкедонија ☺Види ја неморам од ништо и никаде да искачам. Државата ја докурца Грујо и кога зборевме за тоа, ти спиеше.