Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Овај шо леташе за Аргентина со 4000 долари билет оглас дал, за откуп на фотографии, една фотографија 22 евра.

23905263_380119799108999_4379421787904187425_n.jpg

Жена ти ја фаќаат или ја ваќаат?

Како е правилно, сфати или свати?
Изборот е помеѓу пофалити или повалити? :-)[DOUBLEPOST=1511518605][/DOUBLEPOST]
Го изгледав Шилегов на 24 вести. Кое разочарување за неговите гласачи. Човекот не понуди ништо конкретно. Куртон !
Грото не гласаше за Шилегов, туку против Коце и лоповската банда.
Единствено добро во случајот со Донев е тоа што конечно по 11 години има во јавноста критика за тоа како се трошат народните пари. Претходните години немаше воопшто информации кој колку пари потрошил, ако и некако беше најдена информација за слично нешто тоа инстантно се потискуваше во етерот со успесите на најбрзо растечката економија во светот.
Дури годинава видовме како јаделе месо од бизон и кавијар господата.

Последно уредено:
Ова у контекст на чкарт лековите увезувани со години и давани на нашите деца. Ај нас возрасните кој не ебе и онака ќе гинеме за татковината, али за децава ме занима пошто нешто многу не се претегнавте со коментари. Може и немате деца, незнам.
Прашање е за кои и какви лекови станува збор.

Не ок, пошто знам дека секој еден патриот на форумов што му шумат шумите, ја питува нешто бабата и ја вика Ѓурѓа да искочи, во секој еден момент ќе го даде својот живот за својата татковина, ме занима ако ги стаи на вага името на држава и здравјето на детето која страна ќе превагне?

Ова у контекст на чкарт лековите увезувани со години и давани на нашите деца. Ај нас возрасните кој не ебе и онака ќе гинеме за татковината, али за децава ме занима пошто нешто многу не се претегнавте со коментари. Може и немате деца, незнам.
Ако го смениме името ни гарантира ли некој дека ќе имаме лекови и пари за операции за болните деца?

Ако го смениме името ни гарантира ли некој дека ќе имаме лекови и пари за операции за болните деца?

Незнам прашај ги сите овие што 25 години бараат пари преку донации за лечење во странство. А да, името не е сменето. Не ми се верува што ме праша бе...

Незнам прашај ги сите овие што 25 години бараат пари преку донации за лечење во странство. А да, името не е сменето. Не ми се верува што ме праша бе...
Епа ако е сменето зошто грците не го тргнат ветето?
Стварно со сила глупи се правите.

Епа ако е сменето зошто грците не го тргнат ветето?
Стварно со сила глупи се правите.

Ти му викаш името не е сменето он ти вика ако е сменето зашо грците бла бла бла.!? Ти ме јебеш нешто овде или шо е работава? Дај бе фокусирајте се малце на тоа тастатурите доста лупате глупости.

Уште Боби го праќаат сегде и се чудат како изгубија избори од Муртино, Рада, хронична пијаница и кемтреилс момак.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom