Благодарам Сопиште, Македонски Брод, Зрновци, благодарам Вевчани браво Вевчанци!!Ќе гледам пренос само пак да го слушанам оној како урла: -Благо-да-рам Подржикоњ!!! Благо-да-рам Витолишта!!! Благо-да-рам Куратица!!!!
Тоа е тоа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Благодарам Сопиште, Македонски Брод, Зрновци, благодарам Вевчани браво Вевчанци!!Ќе гледам пренос само пак да го слушанам оној како урла: -Благо-да-рам Подржикоњ!!! Благо-да-рам Витолишта!!! Благо-да-рам Куратица!!!!
И Скопје заборави.Благодарам Сопиште, Македонски Брод, Зрновци, благодарам Вевчани браво Вевчанци!!
Тоа е тоа.
Јас сано ја ширам вистинатаАбе лет се измори и ти како владава после четири месеци, те мрзи да пишуваш сопствени постови па отвори тиме мк напрај копи паст. Власта бара работа не е толку лесно.
На оваа сигурно ќе се насанкашНе знаеш дека дотичниот е мастер фотошопер на вселенски глупости?
Или пак намерно ова беше, да се насанкаме? @viktora
Добро де читаме што пишуваат медиумиве.Јас сано ја ширам вистината
После све што му напраивте, Скопје може да го сањате.И Скопје заборави.
Ее што би дал Грујче да го фати рачето на Трамп. Уствари тој фрлаше милиони евра да се види со Хилари, заборавив.На оваа сигурно ќе се насанкаш
Прегледај го приврзокот 177942
читајте, читајтеДобро де читаме што пишуваат медиумиве.
И Скопје заборави.
Ако ме прочита претходно кажав дека и Коце си има албански џокер, за жал направивме се да зависи од албанците.[DOUBLEPOST=1506370247][/DOUBLEPOST]Коцката пак ќе победи во Скопје?
Како је лепо бити глуп.
Не бе ја не читам гледам канал 5.читајте, читајте
Знам дека си има, сигурно мислиш на оние што ги пикаа во гасни комори?Ако ме прочита претходно кажав дека и Коце си има албански џокер, за жал направивме се да зависи од албанците.[DOUBLEPOST=1506370247][/DOUBLEPOST]
Не бе ја не читам гледам канал 5.
Во овој состав ДПМНЕ не може ни на сон да очекува пазари и џокери од Албанците. Од друга страна, после изјавата на Заев јасно е дека гласачкото тело на ДУИ во Скопје ќе го поддржи Шилегов и тоа ќе биде сосема доволно за да се пензионира Коце.Ако ме прочита претходно кажав дека и Коце си има албански џокер, за жал направивме се да зависи од албанците.[DOUBLEPOST=1506370247][/DOUBLEPOST]
Не бе ја не читам гледам канал 5.
Мислам дека и без Албанците да гласаат за Шилегов, Коце ќе изгуби во Скопје.Во овој состав ДПМНЕ не може ни на сон да очекува пазари и џокери од Албанците. Од друга страна, после изјавата на Заев јасно е дека гласачкото тело на ДУИ во Скопје ќе го поддржи Шилегов и тоа ќе биде сосема доволно за да се пензионира Коце.
Да ставеја појак кандидат твоиве ќе имаа сигурна победа, вака како што е ја мислам дека Коце останува, ај тука сме да дискутираме и после избори.Во овој состав ДПМНЕ не може ни на сон да очекува пазари и џокери од Албанците. Од друга страна, после изјавата на Заев јасно е дека гласачкото тело на ДУИ во Скопје ќе го поддржи Шилегов и тоа ќе биде сосема доволно за да се пензионира Коце.
Е сеа тоа по штабови што ви зборат, вие си знаете.
Моите се тие, било кои, единствено оние кои ќе ја распнат фамилијата за сва времена и ќе ја пикнат да гние по затвори. По ова прашање, јас сум оптимист сеуште.Да ставеја појак кандидат твоиве ќе имаа сигурна победа, вака како што е ја мислам дека Коце останува, ај тука сме да дискутираме и после избори.