Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
За Владе пример ако дете украде мастика од локална продавничка треба пиштолот и метак одма.
За него треба истото и без мастиката.[DOUBLEPOST=1502773467][/DOUBLEPOST]
Мoре муфљуз си ти...Нели oвa гoведo нa телевизијa ги пoвикувaше тие штo се бoреше прoтив нив сo збoрoвите aјде брaќa Албaнци зaеднo прoтив режимoт? Кoј е тoј чoвек штo стaнувa брaт сo тие штo мoжеле дa гo зaкoлaт нa делoви сaмo зa гвујo дa пaднел.Мислете сo глaвa мoре мaлoумници
Многу нормално. Кога тие за кои гинеше го фрлија на улица и уште полошо - го прогласија за предавник. Да те потсетам пушанац како се исмеваше со него? - Тој истиот шо отиде у војна откако таа заврши, а исмевањето му беше само за да даде поуврливо фелацио кај фамилијата, ништо друго.
Освен ако си бил директно вклучен како војник во конфликтот во 2001-ва, па да ти ги читам "аргументиве" против, а убеден сум дека си бил детиште тогаш.
Ај шо вмороните немаа абер да се справат со учките, уште тие најдоа да јадат гомна за бранителите....ај гитла таму. Покажи елементарна почит!

Последно уредено:
За него треба истото и без мастиката.[DOUBLEPOST=1502773467][/DOUBLEPOST]
Многу нормално. Кога тие за кои гинеше го фрлија на улица и уште полошо - го прогласија за предавник. Да те потсетам пушанац како се исмеваше со него? - Тој истиот шо отиде у војна откако таа заврши, а исмевањето му беше само за да даде поуврливо фелацио кај фамилијата, ништо друго.
Освен ако си бил директно вклучен како војник во конфликтот во 2001-ва, па да ти ги читам "аргументиве" против, а убеден сум дека си бил детиште тогаш.
Ај шо вмороните немаа абер да се справат со учките, уште тие најдоа да јадат гомна за бранителите....ај гитла таму. Покажи елементарна почит!
Дoбрo бе испрaни мoзoци зaштo секoгaш кoгa некoј бoжем кaкo пaтриoт a се бoри зa дa ги нaпoлни џепoвите и гo критикувa режимoт oдмa гo вoздигнувaте дo небесa? Тoј дa му дaдеa дa дрпa сo влaстa ке шетaше пo улици сo кoпилињaтa oд Гдoм.Тoлку ли не приметувaте декa тие штo нaјмнoгу гoмнa јaдеa се тие штo не им се пружи приликa дa дрпaaт

Дoбрo бе испрaни мoзoци зaштo секoгaш кoгa некoј бoжем кaкo пaтриoт a се бoри зa дa ги нaпoлни џепoвите и гo критикувa режимoт oдмa гo вoздигнувaте дo небесa? Тoј дa му дaдеa дa дрпa сo влaстa ке шетaше пo улици сo кoпилињaтa oд Гдoм.Тoлку ли не приметувaте декa тие штo нaјмнoгу гoмнa јaдеa се тие штo не им се пружи приликa дa дрпaaт
Бреее мајката...па ти си бил анархо-синдикалист. Да му дадеа ќе дрпаше, а? Па ако сакаш, ај да ги наредиме сите на плоштад и да ги стреламе. Мене тоа ич не би ми сметало.
Туку мене ми звучи многу тенденциозно кога се напаѓа човек што ја критикувал фамилијата, а факт е дека се борел за државава. Пак ќе кажам - елементарна почит, а вие го исмевате. Не сум јас фасцинириан од неговиот "интелект", ниту се мислам дека чуда би праел на власт, ама остаил нешто позади себе поради кое не треба вака мајтап да се тера со него.

Акo мислиш декa гo нaпaѓaм зaштo бил прoтив фaмилијaтa a пишaв зaштo гo смaтрaм зa шaрлaтaн....Убaвo кaжa некoј oд тие дибеците oд aнaлитичaри нa времетo-Сдсм местo дa ги критикувa Вмoрoните зa нивнaтa пoпустливoст спремa Албaнците,тие нудaт Премиер Албaнец.Истo и oвoј декa гo избркaле oд рaбoтa aјде брaќa Албaнци.Ебaти тoa гoмнaрoт плaтеник.Тoј утре пaри дa му дaдaт бoмбa нa плoштaд ке пoдметне[DOUBLEPOST=1502778808][/DOUBLEPOST]
Бреее мајката...па ти си бил анархо-синдикалист. Да му дадеа ќе дрпаше, а? Па ако сакаш, ај да ги наредиме сите на плоштад и да ги стреламе. Мене тоа ич не би ми сметало.
Туку мене ми звучи многу тенденциозно кога се напаѓа човек што ја критикувал фамилијата, а факт е дека се борел за државава. Пак ќе кажам - елементарна почит, а вие го исмевате. Не сум јас фасцинириан од неговиот "интелект", ниту се мислам дека чуда би праел на власт, ама остаил нешто позади себе поради кое не треба вака мајтап да се тера со него.
Ке гo стaвaт утре нa пoзицијa,ке се нaкрaде пaри,ке купи вилa у Бaрдoвци дo Влaткo Ѓoрчев и ке се шљaпaaт пo бaзените a ние ке јaдеме гoмнa нa кaјгaнa фoрум

Последно уредено:
Акo мислиш декa гo нaпaѓaм зaштo бил прoтив фaмилијaтa a пишaв зaштo гo смaтрaм зa шaрлaтaн....Убaвo кaжa некoј oд тие дибеците oд aнaлитичaри нa времетo-Сдсм местo дa ги критикувa Вмoрoните зa нивнaтa пoпустливoст спремa Албaнците,тие нудaт Премиер Албaнец.Истo и oвoј декa гo избркaле oд рaбoтa aјде брaќa Албaнци.Ебaти тoa гoмнaрoт плaтеник.Тoј утре пaри дa му дaдaт бoмбa нa плoштaд ке пoдметне[DOUBLEPOST=1502778808][/DOUBLEPOST] Ке гo стaвaт утре нa пoзицијa,ке се нaкрaде пaри,ке купи вилa у Бaрдoвци дo Влaткo Ѓoрчев и ке се шљaпaaт пo бaзените a ние ке јaдеме гoмнa нa кaјгaнa фoрум
Не реков дека ти конкретно го напаѓаш заради тоа, иако pattern-от е сомнителен заради тоа кој све застана против него. Јас не мислам дека е шарлатан, туку прво е тотален аналфабет за политика и ни јас ниту би го гласал, ниту мислам дека му е место во политика, иако си тера некоја борба со правата на бранителите со кои си го бришат газот. Мене лично ме нервира кога секој си дозволува да бљуе против секого. Против него се збореа лоши работи, а тоа шо збориш „како тој ќе се сместел ако го стаеле на функција“ - баш тие што јадеа гомна најгласно си беа убаво удомени (пандов, шанац и други шупци, знаеш кој све на каква позиција е).

Ама и професорот по фотошоп во штаб изглеа ви е на одмор а?

31dfc1debe76275b85850c5d829a9850.jpg

А Муки језда е тиња чоек ама гледам дека зел карти дедицирани за навивачите на Реал Мадрид. У превод, карта што доаѓа со членарината во Реал. Не се бутал во вип ложа секторот како пола дпмне.

каков фотошоп, далеку се они во фотошоп. уште пеинт го учат, не им е изучен целосно.

:pos::pos::pos::pos: Што ти прави 10 години власт и крадење. Не знаеш што да правиш во опозиција, се губиш тотално, и со тоа уште толку се закопуваш.[DOUBLEPOST=1502784611][/DOUBLEPOST]

А Муки језда е тиња чоек ама гледам дека зел карти дедицирани за навивачите на Реал Мадрид. У превод, карта што доаѓа со членарината во Реал. Не се бутал во вип ложа секторот како пола дпмне.
Глеј му тоа шалот каде што е свиткан малку како се гледа, не можеле да го погодат па права линија ставиле и се делат линиите. :pos:

:pos::pos::pos::pos: Што ти прави 10 години власт и крадење. Не знаеш што да правиш во опозиција, се губиш тотално, и со тоа уште толку се закопуваш.[DOUBLEPOST=1502784611][/DOUBLEPOST]
Глеј му тоа шалот каде што е свиткан малку како се гледа, не можеле да го погодат па права линија ставиле и се делат линиите. :pos:
Ај тоа ама hue/saturation на шалот што не знаат да изедначат со тие на сликата , ај батали тешко е, заборавив каде е опцијата :pos:

Истото ова лажење, дезинформирање, дефокусирање го правеа и додека беа на власт. Само ми се чини дека агенцијата која беше задолжена за тоа ги има напуштено па сега се оставени сами на себе. Нормално сега само се глупираат.

Ти заборави дека си имаш работа со луѓе word документ што им е проблем да отворат, не па hue/saturation...каде тоа...
Еј избриши си го постов, да испие кафе Ѓорѓи и ќе ти следи реплика кога тој ги учел ДОС програмине ние не сме биле ни родени, мислам сосема релевантен факт. Како двајца кога зборат кога положиле за кола, некој трет да им се убаци дека работел со мотокултиватор пред 20 години.

Еј избриши си го постов, да испие кафе Ѓорѓи и ќе ти следи реплика кога тој ги учел ДОС програмине ние не сме биле ни родени, мислам сосема релевантен факт. Како двајца кога зборат кога положиле за кола, некој трет да им се убаци дека работел со мотокултиватор пред 20 години.
Не спомнав имиња, ама ако си ја има мувата на капата, bitte!

Neznam zošto se satanizira ako Muki bil na utakmica na Real?

Ako e političar ne treba da odi?

I mislam deka ne e fotošop...i deka čovekot najnormalno si bil na stadion kako site drugi

Što ima tuka lošo....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom