- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 10.397
- Поени од реакции
- 15.620
dobro be mme ovoj stojance angelov deset godini e politicar uste ne nauci da napravi edno obrakjanje pred kamerite bez da zvuci kako mentalno zaostanat...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dobro be mme ovoj stojance angelov deset godini e politicar uste ne nauci da napravi edno obrakjanje pred kamerite bez da zvuci kako mentalno zaostanat...
mora da se komentira za Grujo i kompanija, sve drugo ne e za vo temava.Temava se vika Slučuvanja vo Makedonija
Misliš deka ova so Bojku ne e "slučuvanje" ili ne e vo Makedonija?
Ili mora gola politika da se komentira???
Што е смешно не ми е јасно.
Ако тоа не ти е јасно...од ``ова`` ќе ти е јасно кој сега заедно со Рада ќе не внесува во НАТОШто е смешно не ми е јасно.![]()
Жити мајка во пеинт да го пишувале поарно ќе излезело ова. Второ одделенци подобро работат фотошоп.Ако тоа не ти е јасно...од ``ова`` ќе ти е јасно кој сега заедно со Рада ќе не внесува во НАТО
![]()
Сериозно прашувам и стварно не ми е јасно, зошто се изнасмеавте толку за клипот? Што е ретардирано кај човеков?Ако тоа не ти е јасно...од ``ова`` ќе ти е јасно кој сега заедно со Рада ќе не внесува во НАТО
![]()
Koj Ile e ovoj?![]()
Иле не губи време со градење на куќата во дел каде што не смее да се гради.
Ретардиран е шо одел у Арачиново да гине, дур тие се ложеле дома пред телевизор и пукале на кантер попалени. Ама кога се 'рчна со фамилијата стана „убиец на жени и деца во име на окупаторска сила“.Сериозно прашувам и стварно не ми е јасно, зошто се изнасмеавте толку за клипот? Што е ретардирано кај човеков?
Сите се Блгари,ама неосвестени и бегаат од вистината.А со љочките имаме врска колку што имаат Нигеријците врска со Маорите од Нов Зеланд.Se poblisku e denot koga ke treba da se odlucite dali ke bidete bugari ili ljocki. Taa e politikata. Od ova nema beganje. So poise se ceka, toa pogolemi problemi ke ima.
Со шимпанзата луѓето делат 99, 8% иста ДНК, а податокот е добиен од експеримент со блгари.Сите се Блгари,ама неосвестени и бегаат од вистината.А со љочките имаме врска колку што имаат Нигеријците врска со Маорите од Нов Зеланд.
Димовски, кој друг?Koj Ile e ovoj?
За колку еура се освести дека си блгар?Сите се Блгари,ама неосвестени и бегаат од вистината.А со љочките имаме врска колку што имаат Нигеријците врска со Маорите од Нов Зеланд.
Si gi pomeshal ezerata....toj Ile gradi na veleshko ezero...ne na ohridskoДимовски, кој друг?