Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Што е смешно не ми е јасно. :toe:
Ако тоа не ти е јасно...од ``ова`` ќе ти е јасно кој сега заедно со Рада ќе не внесува во НАТО:facepalm:

36403898182_43014e4ea3_b.jpg

987991e38fcf37b4417f8b5692372aab.jpg

Иле не губи време со градење на куќата во дел каде што не смее да се гради.

Ако тоа не ти е јасно...од ``ова`` ќе ти е јасно кој сега заедно со Рада ќе не внесува во НАТО:facepalm:

36403898182_43014e4ea3_b.jpg
Сериозно прашувам и стварно не ми е јасно, зошто се изнасмеавте толку за клипот? Што е ретардирано кај човеков?

Сериозно прашувам и стварно не ми е јасно, зошто се изнасмеавте толку за клипот? Што е ретардирано кај човеков?
Ретардиран е шо одел у Арачиново да гине, дур тие се ложеле дома пред телевизор и пукале на кантер попалени. Ама кога се 'рчна со фамилијата стана „убиец на жени и деца во име на окупаторска сила“.
Инаку се бореше против пирати во морињата околу Арапски полуостров за пари, пошо останаа без работа и он и жена му.
муфљузи вморонски...шо ќе кажат паметно...

Se poblisku e denot koga ke treba da se odlucite dali ke bidete bugari ili ljocki. Taa e politikata. Od ova nema beganje. So poise se ceka, toa pogolemi problemi ke ima.
Сите се Блгари,ама неосвестени и бегаат од вистината.А со љочките имаме врска колку што имаат Нигеријците врска со Маорите од Нов Зеланд.

Сите се Блгари,ама неосвестени и бегаат од вистината.А со љочките имаме врска колку што имаат Нигеријците врска со Маорите од Нов Зеланд.
Со шимпанзата луѓето делат 99, 8% иста ДНК, а податокот е добиен од експеримент со блгари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom