- Член од
- 9 јули 2017
- Мислења
- 380
- Поени од реакции
- 80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сумљиви се овие груевциве, опседнати се со машки полови органи. Ја мислев само од први - втори ешалони се такви, ама ете и мадињата најдоле што се на пирамидата се исти бе.А во Собрание на интерпелација ќе му бараат ли на министерот да го покаже курот чисто колку да докаже дека му е толкав?
Гледај неколку постови погоре како се изрезили. Инсинуираш (т.е. тој од сликата што си ја постирал) дека никој не реагирал за нападот врз двајцата малолетници. Ти реплицираат дека полицаецот во најкус можен рок е приведен и му стегнале обвинение за обид за убиство и реплицираш со: "епа ај
Не знам што ќе стави меѓутоа друг пат воздржи се од постирање неточни вести или барем потенцирај дека си згрешил откако ќе постираш, не мора бекпедалинг, секој може да згреши.
Што ме фатиле со стратегијата од 2008?Малце постирав владини документи од акциониот план за бегалци од 2008 и 2017 и тоа дирекно од нивна страна?Не си ја видела разликата изгледа.Не знам што ќе стави меѓутоа друг пат воздржи се од постирање неточни вести или барем потенцирај дека си згрешил откако ќе постираш, не мора бекпедалинг, секој може да згреши. Втор пат за 3 дена те фаќаат во тесно, некни со стратегијата за бегалците што испадна дека е од 2008 година, сега со директориве.
Дали навистина мислиш дека си кадарен да збориш за срам?Има ли бе тамо некој кадарен околу тебе да ти објасни убаво што значи зборот срам?
Пак ќе кажам не знам за разлики и не разлики, тебе те фатија како програма од 2008 ја припишуваш на сегашнава влада. А за министеров ги видов смените, ти викам, само еден Македонец е сменет со Албанец, другото е Македонец со МакедонецШто ме фатиле со стратегијата од 2008?Малце постирав владини документи од акциониот план за бегалци од 2008 и 2017 и тоа дирекно од нивна страна?Не си ја видела разликата изгледа.
А читај и за министерот.
Не, ти си кадарен. Многу ми е смешна лажната перцепција што ја имаш за себе доживувајќи се како некоја морално чиста патриотска величина што ги прозрела злоделата и заверите на предавникот Заев наспроти ситниот криминал на Грујо.Дали навистина мислиш дека си кадарен да збориш за срам?
Не, сериозно те прашувам.
Не знам каде виде завери, се си е црно на бело.Не, ти си кадарен. Многу ми е смешна лажната перцепција што ја имаш за себе доживувајќи се како некоја морално чиста патриотска величина што ги прозрела злоделата и заверите на предавникот Заев наспроти ситниот криминал на Грујо.
Dete se bori za zivot a vas od usta ne vi ispaga kurot na nebanjatiotА во Собрание на интерпелација ќе му бараат ли на министерот да го покаже курот чисто колку да докаже дека му е толкав?
Полицаецот ќе одговара за обид за убиство.Dete se bori za zivot a vas od usta ne vi ispaga kurot na nebanjatiot
Полицаецот што застрелал двајца малолетници во Струмица, за којшто инсинуираш дека никој не реагирал, е приведен во најкус можен рок и го чека обвинение. Што побогу има тука да се реагира? Приведен е и ќе одговара за стореното на суд. The end. Истата намера да ти го објасни ова ја имаше и репликата на ForzaMilan!!!. И ти репплицираше со: "eпa ајНе знам каде виде завери, се си е црно на бело.
Сега објасни ми ако сакаш како тоа јас сум се изрезилил?
Сум се изрезилил за што?
Реобјавувањето на сликата со Алаѓозовски е вмровска подлост и беда. Ме интересира како ќе се трошат парите од Министерството и како ќе работи Министерството.За министерот што се сликал гол? Јас ли го натерав да се слика гол?
Или Јасна Котевска што рекла дека "имало и помали во таа партија".
Дали јас ја натерав да им ги мери?
Прво, тоа не е мое мислење, туку нечиј коментар, што ако сум го постирал не значи дека 100% се сложувам со него,Полицаецот што застрелал двајца малолетници во Струмица, за којшто инсинуираш дека никој не реагирал, е приведен во најкус можен рок и го чека обвинение. Што побогу има тука да се реагира? Приведен е и ќе одговара за стореното на суд. The end. Истата намера да ти го објасни ова ја имаше и репликата на ForzaMilan!!!. И ти репплицираше со: "eпa ај". Или земи фати контекст во случувањава и присобери се или не учествувај во дискусииве, многу е едноставно.
Затоа што си ја вршел работата?Полицаецот ќе одговара за обид за убиство.
Зависи. Ако му е работата " неоснованa, неоправданa и неправилнa употребa нa средство за присилба- огнено оружје врз малолетници од Радовиш, односно постапување спротивно на одредбите од Законот за полиција".Затоа што си ја вршел работата?