Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
А во Собрание на интерпелација ќе му бараат ли на министерот да го покаже курот чисто колку да докаже дека му е толкав?

А во Собрание на интерпелација ќе му бараат ли на министерот да го покаже курот чисто колку да докаже дека му е толкав?
Сумљиви се овие груевциве, опседнати се со машки полови органи. Ја мислев само од први - втори ешалони се такви, ама ете и мадињата најдоле што се на пирамидата се исти бе.

DHIAKTLXgAA0gOx.jpg:large
Гледај неколку постови погоре како се изрезили. Инсинуираш (т.е. тој од сликата што си ја постирал) дека никој не реагирал за нападот врз двајцата малолетници. Ти реплицираат дека полицаецот во најкус можен рок е приведен и му стегнале обвинение за обид за убиство и реплицираш со: "епа ај :LOL:".

Има ли бе тамо некој кадарен околу тебе да ти објасни убаво што значи зборот срам?

Не знам што ќе стави меѓутоа друг пат воздржи се од постирање неточни вести или барем потенцирај дека си згрешил откако ќе постираш, не мора бекпедалинг, секој може да згреши.

Очекуваш да патолошки лажго/вци признае дека згрешил?
Ти каде живееш кој те знае...

Не знам што ќе стави меѓутоа друг пат воздржи се од постирање неточни вести или барем потенцирај дека си згрешил откако ќе постираш, не мора бекпедалинг, секој може да згреши. Втор пат за 3 дена те фаќаат во тесно, некни со стратегијата за бегалците што испадна дека е од 2008 година, сега со директориве.
Што ме фатиле со стратегијата од 2008?Малце постирав владини документи од акциониот план за бегалци од 2008 и 2017 и тоа дирекно од нивна страна?Не си ја видела разликата изгледа.

А читај и за министерот.

Има ли бе тамо некој кадарен околу тебе да ти објасни убаво што значи зборот срам?
Дали навистина мислиш дека си кадарен да збориш за срам?
Не, сериозно те прашувам.

Што ме фатиле со стратегијата од 2008?Малце постирав владини документи од акциониот план за бегалци од 2008 и 2017 и тоа дирекно од нивна страна?Не си ја видела разликата изгледа.

А читај и за министерот.
Пак ќе кажам не знам за разлики и не разлики, тебе те фатија како програма од 2008 ја припишуваш на сегашнава влада. А за министеров ги видов смените, ти викам, само еден Македонец е сменет со Албанец, другото е Македонец со Македонец :toe:

Дали навистина мислиш дека си кадарен да збориш за срам?
Не, сериозно те прашувам.
Не, ти си кадарен. Многу ми е смешна лажната перцепција што ја имаш за себе доживувајќи се како некоја морално чиста патриотска величина што ги прозрела злоделата и заверите на предавникот Заев наспроти ситниот криминал на Грујо.

Не, ти си кадарен. Многу ми е смешна лажната перцепција што ја имаш за себе доживувајќи се како некоја морално чиста патриотска величина што ги прозрела злоделата и заверите на предавникот Заев наспроти ситниот криминал на Грујо.
Не знам каде виде завери, се си е црно на бело.

Сега објасни ми ако сакаш како тоа јас сум се изрезилил?
Сум се изрезилил за што?

За министерот што се сликал гол? Јас ли го натерав да се слика гол?
Или Јасна Котевска што рекла дека "имало и помали во таа партија".
Дали јас ја натерав да им ги мери?

Ти благодарам за одговорот однапред.

Не знам каде виде завери, се си е црно на бело.

Сега објасни ми ако сакаш како тоа јас сум се изрезилил?
Сум се изрезилил за што?
Полицаецот што застрелал двајца малолетници во Струмица, за којшто инсинуираш дека никој не реагирал, е приведен во најкус можен рок и го чека обвинение. Што побогу има тука да се реагира? Приведен е и ќе одговара за стореното на суд. The end. Истата намера да ти го објасни ова ја имаше и репликата на ForzaMilan!!!. И ти репплицираше со: "eпa ај :LOL:". Или земи фати контекст во случувањава и присобери се или не учествувај во дискусииве, многу е едноставно.
За министерот што се сликал гол? Јас ли го натерав да се слика гол?
Или Јасна Котевска што рекла дека "имало и помали во таа партија".
Дали јас ја натерав да им ги мери?
Реобјавувањето на сликата со Алаѓозовски е вмровска подлост и беда. Ме интересира како ќе се трошат парите од Министерството и како ќе работи Министерството.
Јасна Котевска е универзитетска професорка, не е дел од власта, па не знам како е релевантвно тоа што го пишува на Twitter. Невкусни се такви коментари за нејзините години и општествена позиција, во секој случај

Полицаецот што застрелал двајца малолетници во Струмица, за којшто инсинуираш дека никој не реагирал, е приведен во најкус можен рок и го чека обвинение. Што побогу има тука да се реагира? Приведен е и ќе одговара за стореното на суд. The end. Истата намера да ти го објасни ова ја имаше и репликата на ForzaMilan!!!. И ти репплицираше со: "eпa ај :LOL:". Или земи фати контекст во случувањава и присобери се или не учествувај во дискусииве, многу е едноставно.
Прво, тоа не е мое мислење, туку нечиј коментар, што ако сум го постирал не значи дека 100% се сложувам со него,
ниту пак со реакцијата на вмро со која го осудуваат полицаецот што пукал во крадци, ко Заев лично да му наредил да пука.
Тој куртонизам на вмро што го манифестираа додека го држеа Мвр, не се замараат со ситни крадци - како да не постојат,
нивната тотална инертност во тој поглед само ги мотивира крадците, кој пак, ако ти влезе дома, не смееш ништо да му направиш,
сите закони во тој сегмент треба јавно да се искинат, запалат, и изгасат со мочка, и да се донесат закони како во САД,
приватниот имот е нешто свето.
Не ми треба полиција што ќе дојде и само ќе документира, туку што ќе спречи криминал.

Второ, многу сериозно ги сваќате работите, мене ми е смешно и за Алаѓозовски, и за Илија Димовски и за Пандов.
Не може цело време мртви сериозни да сте бе луѓе, олабавете малце.[DOUBLEPOST=1502653952][/DOUBLEPOST]
Полицаецот ќе одговара за обид за убиство.
Затоа што си ја вршел работата?

Затоа што си ја вршел работата?
Зависи. Ако му е работата " неоснованa, неоправданa и неправилнa употребa нa средство за присилба- огнено оружје врз малолетници од Радовиш, односно постапување спротивно на одредбите од Законот за полиција". :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom