Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos:
Бил организатор на фестивали за деца молимти се и многу е срање што пред 15 години се сликал гол.

Ваков суртук еднаш се раѓа, втор пат се истресува...

robert-alagjozovski-cassils.jpg
А пред 15 години каков бил?

crn-kv-640x480.jpg

Вака да бевте ажурни за интерпелации коа нино го донесе процентот на смртност на новороденчиња на ниво на Гвинеа Бисау, п***а ви материна!

Ја е**л алаѓозовски културата за 3 месеци :facepalm: шо знаете од култура поише од аца лукас, србенди вморонски?

каква култура бе, култура овде
на секој настан аца лукас, цеца, северина ги носат
не знаат некој културна манифестација со наши уметници да направат

Природата на замерките кон министерот е чист доказ за тоа колку си ти утепан сирот.
Вака да бевте ажурни за интерпелации коа нино го донесе процентот на смртност на новороденчиња на ниво на Гвинеа Бисау, п***а ви материна!

Ја е**л алаѓозовски културата за 3 месеци :facepalm: шо знаете од култура поише од аца лукас, србенди вморонски?
каква култура бе, култура овде
на секој настан аца лукас, цеца, северина ги носат
не знаат некој културна манифестација со наши уметници да направат

Да биде иронијата поголема, советник на Министерот за култура е... Цветанка Ласкова - фолк певаљка и жената што ги донесе Шпанските серии во Македонија.

Збори ми за "борбата против шундот и кичот".

.

Да биде иронијата поголема, советник на Министерот за култура е... Цветанка Ласкова - фолк певаљка и жената што ги донесе Шпанските серии во Македонија.

.
речи што сакаш ама Касандра беше добра серија

.
Да биде иронијата најголема, градот Скопје го "среди" лично паторот.
Збори ми за "загриженоста" за културата на чоекот што сељаклук и кич му се middle name.
FB_IMG_1502570356865.jpg FB_IMG_1502570341764.jpg FB_IMG_1502570335006.jpg

Не го потценувајте Волкот на тема култура. Баш сега ме потсети кога оправаше со слики и мемиња :icon_lol: на темава за современата уметност.

Последно уредено:
Не го потценувајте Волкот на тема култура. Баш сега ме потсети кога оправаше со слики и мемиња :icon_lol: на темава за совремемата уметност.
Четврто за петто е. Од септември ќе почне да учи.
Портата од LOTR :facepalm:

Поарно да се сликаш гол отколку со една кошула на Гвуки, бела со виолетови шари.
Имаше една стреч маичка, плава со тегет линии, битпазарски мондријански покушај - таа му е неповторлива.

.
Се сложувам за неа.

Да биде иронијата најголема, градот Скопје го "среди" лично паторот.
Збори ми за "загриженоста" за културата на чоекот што сељаклук и кич му се middle name.
Прегледај го приврзокот 175646 Прегледај го приврзокот 175647 Прегледај го приврзокот 175648

Зависи од тоа која е неговата дефиниција за култура, ете на пример, ти велиш дека го "средил" Скопје, а пастирот за себеси вели дека го "разубавувал" просторот.

Но барем од латиноамериканските теленовели, кај нас познати како шпански серии, научивме шпански јазик и се запознавме со убавините на Латинска Америка.

Ете добра идеја за двојазичност, шпанскиот јазик нека биде втор службен јазик на целата територија на Македонија, барем го говорат над 440 милиони луѓе во над 20 држави на 3 континента, за разлика од рамковнистичкиот јазик кој го говорат помалку од 4 милиони луѓе во 2 држави и еден протекторат.

Јас се согласувам со покојниот Јонче Христовски дека нема и не ќе се роди поубаво девојче од Македонче, но кога ќе ги погледнам Шпанките - не се многу високи, но тоа и не е баш фактор за убавина, па Венецуелките - најголем број на победнички на Мис Свет и Мис Универзум, па Колумбијките, Аргентинките, Уругвајките, Перуанките, Чилеанките и останатите латиноамериканки, претпоставувам дека покојниот Јонче Христовски никогаш не ги посетил нивните родни татковини.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom