- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.786
- Поени од реакции
- 85.831

Бил организатор на фестивали за деца молимти се и многу е срање што пред 15 години се сликал гол.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А пред 15 години каков бил?Ваков суртук еднаш се раѓа, втор пат се истресува...
![]()
Ne samo Tirana, pogledni kako e ubavo obnovena Pristina, vo sporedba so Skopje i ostanatite gradoviНе. Не е ова оф-топик. Ова многу зборува за позицијата на која моментално се наоѓаме.
Tirana 2030: Watch How Nature and Urbanism Will Co-Exist in the Albanian Capital
![]()
Природата на замерките кон министерот е чист доказ за тоа колку си ти утепан сирот.
Вака да бевте ажурни за интерпелации коа нино го донесе процентот на смртност на новороденчиња на ниво на Гвинеа Бисау, п***а ви материна!
Ја е**л алаѓозовски културата за 3 месецишо знаете од култура поише од аца лукас, србенди вморонски?
каква култура бе, култура овде
на секој настан аца лукас, цеца, северина ги носат
не знаат некој културна манифестација со наши уметници да направат
речи што сакаш ама Касандра беше добра серијаДа биде иронијата поголема, советник на Министерот за култура е... Цветанка Ласкова - фолк певаљка и жената што ги донесе Шпанските серии во Македонија.
Збори ми за "борбата против шундот и кичот".
.
Да биде иронијата најголема, градот Скопје го "среди" лично паторот.Да биде иронијата поголема, советник на Министерот за култура е... Цветанка Ласкова - фолк певаљка и жената што ги донесе Шпанските серии во Македонија.
.
Имаше една стреч маичка, плава со тегет линии, битпазарски мондријански покушај - таа му е неповторлива.Поарно да се сликаш гол отколку со една кошула на Гвуки, бела со виолетови шари.
Се сложувам за неа.Да биде иронијата поголема, советник на Министерот за култура е... Цветанка Ласкова - фолк певаљка и жената што ги донесе Шпанските серии во Македонија.
.
Да биде иронијата најголема, градот Скопје го "среди" лично паторот.
Збори ми за "загриженоста" за културата на чоекот што сељаклук и кич му се middle name.
Прегледај го приврзокот 175646 Прегледај го приврзокот 175647 Прегледај го приврзокот 175648
И он да не е "дете на планетата Земја" ?Поарно да се сликаш гол отколку со една кошула на Гвуки, бела со виолетови шари.