Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Што мислите, за колку илјади евра месечна плата се дерат говедата пред ДИК (тие коишто се качуваат на бина, другите се само грлати овци)??

Каде се бе тие од Пустец?Нели гомна на велико се јадеше?
И како што гледам беса ќе формира влада а не зајко.

Ако им стега на вмровците нека одат да протестираат пред штабот на Беса или во Чаир.
Бууу с'г ке се плашимо ли [emoji23]
Не одлучуе Беса или Чаир него ДИК видиш како се СДСМ секира у Албански средине имало неправилности [emoji23]

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Некој друг ден.
Тие и за амнестијата ќе протестираа, ама подзаборавија.

Будаливе имаат еден непријател, македонскиот народ кој бара правда.
Никој друг.
Ако ако мрзнете простаци, дај боже најладна ноќ да е оваа. Рацете да не ги осеќате од студ. Какви индијанци, отишле со автобуси да вршат притисок врз нешто што е законска постапка. Колку се само смешни овие очајнички потези. :pos:
Зошто се навредувате меѓусебно, о овци??

Спонтано се појави и Антионио Милошовски, каде што пред спонтано собраните загрижени граѓани изјави : Туѓу нејќемо, своју не дамо ...

Кога ги гледаш Дпмне како протестираат заради тоа што можеби ќе има прегласување на едно избирачко место, а пред една година слушнавме:
- како ги расипуваат лифтовите
- носат полициски багабонди по Охрид и остало за да вршат притисок
- влечат циган по циган за уши
- амди бајрам им донел гласови и од мртовци
- носат гласачи од Пустец, по 40-50 во еден стан
- носеа автобуси на технички преглед

Што ли им се случи? Зарем стварно толку се сменија? Толку поштени станаа?

Што ли ќе правеа овие од Дпмне ако тие злоупотреби им се случуваа нив?
лага - факт освоените 435 илјади гласови на овогодинешните фер избори за кои се погрижи експертска влада со министер за внатрешни од редовите на опозицијата

Добро бе никој на форумот нема од Демир Хисар и околината нема за да ми ја потврди информацијата?

Глуп си ти, да разбираш малку ќе видиш дека секаде преправале во шестката. Само ти, Бонева и тој другиот простак до неа можете ова да го кажете.
Ма интересира од каде ти се информациите? Од ДИК?

Не знам како на некој му е смешно, ама овие нема да мават пакетчиња бои, овие ќе мават со тешка артилерија.Имаме два избора пред нас :
Да ги ставиме партиските лидери на подолг одмор во домашен притвор или Идризово или ќе се биете за партиите до крај.
Судир на две маси народ не бега, а мене ми е глупо ради двајца наендраталци кои кур ги боле за земјата, да страда народ.
Разговарав со луѓе што одат утре за Скопје, тие се убедени дека им се краде победата и дека се прави државен удар, одат да прават нереди, ама како што реков не со фрлање пакетчиња бои, туку прави , сериозни нереди.Државата ни стана заложник на два куртони, а нас тоа ние сосем нормално.

Додека внатре Албанците се трудат да го донесат ВМРО на власт, овие надвор протестираат против Заев дека ЌЕ бил со Албанците ?
Бем ти логика......

Додека внатре Албанците се трудат да го донесат ВМРО на власт, овие надвор протестираат против Заев дека ЌЕ бил со Албанците ?
Бем ти логика......
Не е логика. За некои е глава, за некои фотења, за некои сеМдвич.

Некој друг ден.
Тие и за амнестијата ќе протестираа, ама подзаборавија.

Будаливе имаат еден непријател, македонскиот народ кој бара правда.
Никој друг.
Џабе везиш по форуми. Одете организирајте се, пред нос ке ви ја земат победата.

тука се, слушам и петарди, си најдоа забава.
Сега ги видов, кој од кој. Ѓорчев прв на чело, не го гледам Миленко свињата ама тука е сигурно. Јас си мислев ги пикнале во некоја болница, тие по петарди биле да соберат. :pos:
Зошто се навредувате меѓусебно, о овци??
Немам јас никаква допирна точка со луѓе кои бранат криминалци и не сакам да бидам пристоен спрема нив. Тие за мене не се луѓе, или како што викаше еден член тука "ти не си мојот народ", епа така и овие не се мојот народ.
Ма интересира од каде ти се информациите? Од ДИК?
Ја гледам седницата. Не е така ко што викам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom