- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.630
- Поени од реакции
- 19.125
Абе Заев е све ама глуп не е. Потенцијално поопасен ми делува и од Груевски, само да му се створат услови ќе праиме друг муабет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Veke petnaeset pati ima receno ke odi na predvremeni.[DOUBLEPOST=1552545032][/DOUBLEPOST]Večerva Zaev za prv pat direkno ja spomna moznosta za poraz na prets.izbori
Rekol deka ako zagubi Stevo...ke se odi na predvremeni parlamentarni izbori
Dosta čudno...namesto da razviva euforija.....vnesuva pesimizam, a so toa i malku strav kaj negovite
Zaev ti e profiter so odmazda.Абе Заев е све ама глуп не е. Потенцијално поопасен ми делува и од Груевски, само да му се створат услови ќе праиме друг муабет.
Večerva Zaev za prv pat direkno ja spomna moznosta za poraz na prets.izbori
Rekol deka ako zagubi Stevo...ke se odi na predvremeni parlamentarni izbori
Dosta čudno...namesto da razviva euforija.....vnesuva pesimizam, a so toa i malku strav kaj negovite
Северџан е секој шо излегол на референдум за промена на име на својата држава слепо следејки го својот пастир.Нели те болеше стап како ќе не викаат,битно Гујо да си лежи?Па се смееш на северџани, а уствари и ти си граѓанин на Република Северна Македонија, тоа ти е исто ко да си се смееш на самиот себеси.
Дефинитивно поопасен од Груевски. Типичен „покондурен“ кога ќе отиде в град и се служи со сите средства да успее. Гледаме како уште не дојден на власт почна да поставува услови и правила на живот во Севернава. Го поклопи судскиот и обвинителскиот систем за да ги ОСУДАТ и тоа со легализирани нелегални „докази“, се донесе неуставен закон за формирање на СЈО (Уставниот Суд 3,5 години по преставката не се изјаснува за уставноста на законот). Го прифати бугарскиот договор за кој пред 20 г. неговите денешни големи партиски поддржувачи фрлаа дрва и камења по Љубчо (за бугаризам) и конечно, ја уништи националната македонска држава...Абе Заев е све ама глуп не е. Потенцијално поопасен ми делува и од Груевски, само да му се створат услови ќе праиме друг муабет.
Ако почнеме да набројуваме што се' има речено (ветено), ќе испадне како дипломска работа.Veke petnaeset pati ima receno ke odi na predvremeni..
Секој што работи за Заев, за неговиот тим, изборен штаб.. има сериозни проблеми со себе, со интелигенцијата, со здравиот разум, со менталното ниво...Мислам дека е закана до скопското СДСМ, најверојатно да не пробуваат финти од типот да работат против Пендаровски и после да викаат еве изгубивме на претседателски Заев е крив.
Мислиш дека Силјановска е стара? Има 63-64 г.ама што избор за претседател имаме у пичку матер .стево лигњослав или баба зумбула,,
Не зборувам за тој аспект, туку за претседателска функција. И воопшто моето ниво на однесување не е такво како што ти го практикуваш, простачко.Млада е, во најдобрите години. Би и го бапнал да можеш нели? Што кур ти е гајле.
Платите сега не се 500 евра во просек, ама не е проблем да се направат. 400 се сега, законски ќе го дигнат минималецот.. и ќе дојдат до таму. Е сега, тоа ќе е на грб на фирмите, на работодавачите, ама важно е да се има бројка.Не го гледав синоќа Муртинецот, дали стварно кажал дека платите во земјава веќе биле 500 евра?![]()
Не знам дали спаѓам во „неутралните“, но би сакал да дадам свое мислење.Сакам да ги прашам, тие "неутралните" на темава што викаа дека најдобро е да се излезе на избори и да се гласа за било кој отколку да се седи дома и да се бојкотира, дали сеуште се со истиот став?