Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Me interesira, od shareni-severnjaci, koi lekovi gi zimate na dnevna baza za da zaboravite na faktot deka ste iskoristeni i kazneti propalici?

Лубрикантче

Dali gi dobivate lekovite na legalen nacin ili nelegalen.

Владата јавно им ги набавува, кај и да е трета тура ќе прават.

Ve molam za odgovor.

Никад немаше да го добиеш одговорот од нив, моментално се на тешки лекарства

лубрикантите се користат за медицински цели само смешно звучи во јавноста и се перцепира тие што се занимаваат со медицина поубаво можат да објаснат за што се наменети од секогаш имало тендери за тоа и ќе има нее нешто ново

лубрикантите се користат за медицински цели само смешно звучи во јавноста и се перцепира тие што се занимаваат со медицина поубаво можат да објаснат за што се наменети од секогаш имало тендери за тоа и ќе има нее нешто ново

Баш ме интересира за какви мединциски цели лубрикантите ??? Нешто за хемороидите или гинеколигија ?? Тоа последново е навреда за родител 2 или родител 1 беше?!

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk

Па се смееш на северџани, а уствари и ти си граѓанин на Република Северна Македонија, тоа ти е исто ко да си се смееш на самиот себеси.
Северџан ти е нешто како Скиентологија (секта) каде еден е главен (во случајов ЗЗ), а другите се негови следбеници кои слепо веруваат во неговите зборови. Тоа се луѓе без сопствено мислење, веруваат само во она што ќе им каже водачот и не признаваат ништо друго, лесни се за манипулација и контрола и ако ги запалиш доволно знаат да станат хорда гневна маса која фрла кутрони со боја. Сите кои се верни следбеници исто така се наградуваат, дали со работни места, дали со тендери или со патни трошоци, важно добиваат материјална награда.

Баш ме интересира за какви мединциски цели лубрикантите ??? Нешто за хемороидите или гинеколигија ?? Тоа последново е навреда за родител 2 или родител 1 беше?!

Тие што се занимаваа со медицина знаат што се користат .. за ова Родител 1 2 3 4 5 демант имаше од таа чочката Мила законо за Дискриминација нема врска со закон со Семество во Србија го сменија тои закон мислам сега брзо ... Многу ме исфустрија некни дебатата за законов за Дискриминација сите се фокусираа за тие обратните бла бла а никој не ги спомна другите категории на пример лицата со посебни потреби али ПРОПАГАНДАВА е поважна од потреба на лицава да има заштита сите категории

,,,pozhelni se konstruktivni komentari,,,ne vakvi,,

се надевам дека си саркастичен, затоа што тоа е единствениот конструктивен коментар на темава у задњиве две три страни
останатото е токму резултат на некористење лубриканти

Владата јавно им ги набавува, кај и да е трета тура ќе прават.
Веројатно ќе треба да се воведе терминот „континуирана набавка“ без крај...[DOUBLEPOST=1552475245][/DOUBLEPOST]
Влада: Не постои иницијатива за размена на споменици

ми смрди дека овие будалаштини се од некој дебилен советник, од тајфата ; прво град Атина и не го милува Ацика; а пак споменико на Вилипче да им го понудиме очи ќе ни извадат :eek:... се разбира најгиолема будалаштина е што транспортот е скап... ако има некој грк ала Оназис, што му се допаѓаат белите бубрези на букефал, може да му се продаде споменикот и пола плоштад во пакет со н.пр. хотел Мериот, многу поедноставно :cool:
Сите нешта кои „нормално“ ги сметавме за неможни, лицето IQ 33 докажа дека се можни.

Гледајте сега што ќе се случи со законите што не ги потпиша Иванов.
Е, толку се битни претседателските избори.

Се надевам саркатичен тие постов, али на некои што користи лубриканти за медински потреби да не му си ви кожата зато повикав поубаво да објаснат .. и за тие кондомите навистина смешно мие и мене али се сеќавам низ Прилеп пред 3-4г се делеа кондоми низ парк беше некоја невладина органиција за спречување на сесклуални болести .. од една страна звучи смешно али има друга намена

Се надевам саркатичен тие постов, али на некои што користи лубриканти за медински потреби да не му си ви кожата зато повикав поубаво да објаснат .. и за тие кондомите навистина смешно мие и мене али се сеќавам низ Прилеп пред 3-4г се делеа кондоми низ парк беше некоја невладина органиција за спречување на сесклуални болести .. од една страна звучи смешно али има друга намена
,,,imash tema za zdravje i medicinski soveti,,,tamu pishuvaj,,,

,,,imash tema za zdravje i medicinski soveti,,,tamu pishuvaj,,,
да има теми али оти во темава се користат за пропагадна/исмеување ?? сите знаеме за што е намената на лубрикантите али ко ќе ви кажат спротивно од тоа што го прикажувате на темава одма нее тема за тоа ...

Лажат соросидите. Не се користат за у медицина. Им требаат за хомосекс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom