- Член од
- 16 јануари 2014
- Мислења
- 2.342
- Поени од реакции
- 1.619
Е какви се?EVN е регистрирана во Австрија, ама вистинските газди не се австријци, а каде се одлева профитот тоа само тие знаат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е какви се?EVN е регистрирана во Австрија, ама вистинските газди не се австријци, а каде се одлева профитот тоа само тие знаат.
Кој ја продаде дистрибуција?Види, струја им плаќаме на аустријците.
Коса ми се крева кога ќе помислам колку пари се излеваат од нашата држава на тој начин.
Со закон (барем кај нас) треба да им се забрани на доктори да влегуваат во политика. На цела кариера си фрлаат кал.Многу ме разочарал како министер иако пред две недели го поддржав за вакцинацијата. Како хирург плафон, ама џабе, секогаш клептоманското е појако и мора да се испосерат врвни професионалци во улога на министри.
Нив ги кандитираат поради тоа што ги знае поголем дел од околината во која ги кандитираат,Со закон (барем кај нас) треба да им се забрани на доктори да влегуваат во политика. На цела кариера си фрлаат кал.
Мијалков бог знае колку милиони (украдени од државата) им даде на америте за да го изградат Мериот, па никому ништо.Кој ја продаде дистрибуција?
Кој ја продаде дистрибуција?
Ако те заколел к*** со што се занимавам, што те боли истиот орган за тоа што сум овде.
Ке ми дозволиш да сум заинтересиран со проблемите во Република Македониja? Дозволуваш ми?
Не знам каде гледаш фашизам или омраза, можам да ти кажам дека имам многу повеке от тебе почит ком лугето во Македониja,ама тоа нема смисла да ти го цртам баш тебе.
Затворете гоМијалков бог знае колку милиони (украдени од државата) им даде на америте за да го изградат Мериот, па никому ништо.
Подобро Заев да го држи Макпетрол одколку овој гомнарот Јосифовски, малце и транзициските гомна да ги спушти некој на земја.Затворете го
И него и грујо, краделе од нас, ајде[DOUBLEPOST=1548786450][/DOUBLEPOST]https://infomax.mk/wp/заев-го-спасува-мијалков-парите-на-кип/?fbclid=IwAR2Yp3GARtGTU53khsLPJg0Xn8c61K5C7Mg1O4VwmXRrNq-wcqkPuI_8Pzs
Па после ќе се појави лик, и ќе ми попува како не ни треба ЕУ, и како ние сами можеме да ја оправиме работата.Затворете го
И него и грујо, краделе од нас, ајде[DOUBLEPOST=1548786450][/DOUBLEPOST]
Здравството кај нас пред се страда од големата неодговорност на лекарите и медицинкиот персонал. Ова понашање на персоналот не од овие 2, 10 или 15 претходни години. Едноставно уште од студентски денови не ја стекнуваат потребната етика, професионалност и одговорност што треба да ја поседуваат. На гинекологија сестрите не те гледаат ако не им дадеш некој сок, некој колач, нешто такво. Ако им дадеш пари ко твои слуги се понашаат, ама затоа на луѓето кои ме можат да си дозволатат да ги поткупат, дури ни лековите и инфузиите не им ги даваат на време, не ги ни погледнуваат.