- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.031
Аа по грешка сорос буши где бургија нечеПо грешка ми се кликна ДАјбг сонлив сум, а одговорот е НЕ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аа по грешка сорос буши где бургија нечеПо грешка ми се кликна ДАјбг сонлив сум, а одговорот е НЕ
Глеј, ако ти се гласа, гласај, ако не и така имаш кажано дека ти е безвезна темава, напушти ја, никој не те тера.Па бидејќи анкетата е глупа, ќе привлече глупаци на форумот, а тоа само ќе го спушти нивото на дискусија на нови дна.
Подобро да се спречи отколку да се лечи.
Мора, абе ќе има навала на нови членови од Пустец. Ептен е важна анкетата и резултатите од неа.Мора да се воведе забрана за нови членови да гласаат на анкетата, односно на истата да можат да гласаат само членови кои се регистрирале на форумот пред 17 јули 2018, за резултатите да бидат веродостојни.
Во спротивно, во наредните месец дена ќе следува бран од новорегистрирани ботови и тролови исклучиво за местење на резултатите од анкетата, плавите жолтици имаат богато искуство на тоа поле уште од ноември 2004 па наваму.
Па и ваквите реплики од твоја страна се сТрам за читање, ама сепак ги објавуваш.
Повели коментирај на содржината, а изворот на информацијата тргни го настрана.
Јас никогаш не цитирам статии од Off.net.mk или од било кој Интернет портал без соодветни линкови кои ја потврдуваат таквата содржина, а над 80% од сите статии од Off.net.mk кои ги имам цитирано всушност се преводи од странски Интернет портали.
Но претпоставувам дека и нив ги сметаш за експозитури на Трендо.
Зошто да го затвориме форумов поради глупа анкета побогу?На некој можеби ќе му треба помош, ќе се регистрира да праша. Не заебавајте, еве ви анкета, рефреширајте секој ден и сами проценете дали резултатот е реален.
Глеј, ако ти се гласа, гласај, ако не и така имаш кажано дека ти е безвезна темава, напушти ја, никој не те тера.
Мора, абе ќе има навала на нови членови од Пустец. Ептен е важна анкетата и резултатите од неа.
Добро тетке, не се нервирај само, да не напишиш пак Мирка Клиновска
Инаку воопшто не проблем изворот на текстот, посебно кога се работи за текстови од foreign affairs да речиме или по некое видео од Vice, ми смета тоа шо во целост се пренесуваат селектирани текстови и видеа од тие извори, дозирани онака чисто да одат во прилог на агендата шо ја тера тој шо пишеше за вонземјаните дури беше Груки на власт.
Олабај![]()
Јас не се нервирам воопшто, ти првиот почна со етикетирање кога ме нарече нечија форумска експозитура, а јас само ти возвратив за да ти ставам до знаење на кое ниво ги спушташ твоите коментари.
Јас сум супер, немам за што да олабавам, повели ти олабај.
Не ми си озбилен, минус со точка ќе ти пишат, ајде брзо нешто од оф нет да видам![]()
Ако навистина не ме сметаш за озбилен, тогаш не би ми реплицирал.
Ќе верувам дека ме сметаш за несериозен/неозбилен кога нема да ми реплицираш, тогаш ќе знам дека не еден, туку десет минуси ги имаш со три точки на крајот.
Не те разбирамколку шо се сеќавам ти мене ме цитираше, а да не ти одговорам не е културно
![]()