Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Јамајко, вреѓаш а после се правиш на Тошо, се ебавам еден саат со тебе веќе.
Пу пу скраја да е.....не шири дезинформации, некој друг е тоа, не сум јас

BTW Одговарам на навредите со иста мера.... има разлика..[DOUBLEPOST=1517787463][/DOUBLEPOST]
И еве, пост погоре напишав да нема веќе рандом твит статуси на темава а он ко за инает постира.
Тричковски е јавна личност, подржувач и борец на новиот режим. Не е рандом статус.

Последно уредено:
Пу пу скраја да е.....не шири дезинформации, некој друг е тоа, не сум јас

BTW Одговарам на навредите со иста мера.... има разлика..[DOUBLEPOST=1517787463][/DOUBLEPOST]
Тричковски е јавна личност, подржувач и борец на новиот режим. Не е рандом статус.
И не е твит, туку fb статус. :rolleyes:

Го нема тој статус, го избришал излгеда мада се гледа дека е идиот.
Статусите на социјалните мрежи ако беа Случувања во Македонија кај ќе ни беше крајот.

Статусите на социјалните мрежи ако беа Случувања во Македонија кај ќе ни беше крајот.
Па за жал се, доказ за тоа е режимот се замени со идиотизам.

А што е причината патриотиве да се палат на огромната бројка демонстранти во Грција?
Дека небањати затоа. Туку ти не се радуваш на големата излезеност па макар и на небањати. Не беше едно време за улична демократија или ти помина?[DOUBLEPOST=1517788657][/DOUBLEPOST]
Никој не дава објаснување, ни за едното ни за другото, ко нас да ни мења нешто колку луѓе имало на собирот...
Ни менва ни менва, и тоа како ни менва.

Дека небањати затоа. Туку ти не се радуваш на големата излезеност па макар и на небањати. Не беше едно време за улична демократија или ти помина?
Како да ти објаснам, нацртам или доловам дека ме боли цеф за демонстрации кои што не ме засегаат? :)

Еве го

Пробај. Ете почни од тоа во која смисла не те засегаат.

Која е потребата да ти објаснувам дека не ме интересираат протести кои не се случуваат во Македонија и не ме засегаат на „овој или оној“ начин?

Е што ни менва ?!? Ќе одбереме име по наш терк ако има некоја точна бројка ?
Не баш точна бројка ама менува дали се 50 души како кај нас или колку рече официјално полицијата нивна 140000. Генерално колку повеќе ( до одредена граница )кај нив толку позаебано за нас. Затоа едните си наддаваа , другите секој 10ти го броеја ;).

Добро, не ме/не интересираат глупи твитерџии или било какви идиоти по социјалните мрежи.
Така се развива дискусија, мислења, за/против, ако требаше да те читаме тебе, ваоо, берик и алмеида, кај ќе ни беше крајот.

Така се развива дискусија, мислења, за/против, ако требаше да те читаме тебе, ваоо, берик и алмеида, кај ќе ни беше крајот.

Ако сакаш таква дискусија оди пиши му на фејсбук или на твитер.

Не баш точна бројка ама менува дали се 50 души како кај нас или колку рече официјално полицијата нивна 140000. Генерално колку повеќе ( до одредена граница )кај нив толку позаебано за нас. Затоа едните си наддаваа , другите секој 10ти го броеја ;).
Абе јас не сум најумен, и можеби грешам, ама крајниот резултат не верувам дека ќе биде зависен од овие 2 протести... Ако беше така во 1991 во Солун имаше 1М на сличен ваков протест... Ако гледаш од таа дистанца, они се бајаги ослабени во ставовите... башка имаше и контра протест како таков...

Ама без разлика на све, не верувам дека ќе ни смени нешто све ова. Заев кажа на нивната телевизија, немаме црвени линии....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom