- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 10.402
- Поени од реакции
- 15.624
Da...Vančo...sega e koordinator na SDS za 5-ta izborna edinicaСАД спроведува свои интереси, а не право и правда.[DOUBLEPOST=1502266769][/DOUBLEPOST]
Мислиш на Србакоски?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da...Vančo...sega e koordinator na SDS za 5-ta izborna edinicaСАД спроведува свои интереси, а не право и правда.[DOUBLEPOST=1502266769][/DOUBLEPOST]
Мислиш на Србакоски?
На високо интелигентни гранки се дигнал СДСМ. Под дното.Da...Vančo...sega e koordinator na SDS za 5-ta izborna edinica
Дури знаете и дали мочкал во езерото...Ви се дивам, УДБА за вас е 0Што се поеба сам?Читаш ли дека се одвоени сретства за кирија а не за изградба на станови?Читаш ли дека од 2011г до 2015 е намален бројот на бегалци?Ако се намалува бројот на бегалци зошто ќе се градат згради за нив?[DOUBLEPOST=1502265216][/DOUBLEPOST]
Нема потреба да следиш никого.Отвори било кој портал ќе дознаеш кој што прави.Ете Заев беше во Охрид,додека он се бањаше и мочкаше во езерото брат му вредно работеше по охридските локали.[DOUBLEPOST=1502265430][/DOUBLEPOST]
Очигледно Лет3 не може да ја увиде разликата од ДОЛГОРОЧНИ СТАНБЕНИ РЕШЕНИЈА и СРЕТСТВА ЗА КИРИЈА.[DOUBLEPOST=1502265971][/DOUBLEPOST]Еве како се бираат балканските политичари.Само место Србија читајте Македонија.
Прегледај го приврзокот 175450
Вицето да се изгуби?!!Знам дека ДПМНЕовците сте добро во следење луѓе. Добро што го следите и него бар нема да се изгуби човекот!
Aко не се релавантни статистики и бројки, ај најди ми од каде излегоа станови за 50.000 или 200.000 или 4.000.000 мигранти.Повторно, не се релевантни статистиките до сега, туку планирањето за во иднина.
Ова:
![]()
Затоа шо од 120 семејства бегалци, стамбено им се решени прашањата на 50 сетина семејства. Останаа уште 70. Една од можностите е изградба на станови, ако инсталираш верзија на Гугле која не е ВМРОвска ќе видиш и дека има и опции во стратегијата да со адаптација на државни објекти кои не се користат или со реновирање на куќи каде живеат бегалци.... им се реши домувањето.Што се поеба сам?Читаш ли дека се одвоени сретства за кирија а не за изградба на станови?Читаш ли дека од 2011г до 2015 е намален бројот на бегалци?Ако се намалува бројот на бегалци зошто ќе се градат згради за нив?
Кога зборуваме за стратегија, зборуваме за планови. Плановите се бават со планирање на можните исходи во иднина. Оваа Стратегија планира градење станови за мигрантите и нивно вработување.Aко не се релавантни статистики и бројки, ај најди ми од каде излегоа станови за 50.000 или 200.000 или 4.000.000 мигранти.
Излгеда и него го сака народот исто како Паторот затоа шетаат со толку обезбедување некој да не ги силува од љубов!Вицето да се изгуби?!!
Нема шанси. У секоја кафана влегува заедно со петнаесетина горили.
Да се знае. Кој е брат му на ЗоЌи ПоЌи.![]()
Повторно манипулираш.Провери ги годините.Ние збориме за план од 2017 до 2027.
Пак ти велам, стави си гугле кое не е ВМРО верзија и се ќе си најдешПовторно манипулираш.Провери ги годините.Ние збориме за план од 2017 до 2027.