- Член од
- 6 јануари 2011
- Мислења
- 1.059
- Поени од реакции
- 2.684
Да, веднаш таму до зградите. Јас прво мислев дека е само за средношколци, ама тоа да ти бил и за средношколци и за студенти.Сакаш да кажеш дека тоа до стадионот е студентски?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, веднаш таму до зградите. Јас прво мислев дека е само за средношколци, ама тоа да ти бил и за средношколци и за студенти.Сакаш да кажеш дека тоа до стадионот е студентски?![]()
Да, веднаш таму до зградите. Јас прво мислев дека е само за средношколци, ама тоа да ти бил и за средношколци и за студенти.

А јас си реков во Скопје биле лоши студентските
Мислев дека е некаков дом за сираци или слично кога ја видов градбата
Си викам им е гајле за децава па ги ставиле во најутепаното место на светот, а тоа биле СТУДЕНТСКИ![]()
Не ме заебавај, однадвор си е океј, сите згради кај нас се такви.
имав еден цимер ама специјалка жива и со еден другар седиме у соба кај мене и еве го цимерот влева а нас не заебаше ламбата у соба и овој вика абе цимерче шо е раб и ја му викам цимер ако си чоек оди брат до А блок (таму живеат девојчиња) ако сакаш од 512 земи фазомер го остајв кај нив ... и овој нема проблем отишол таму у 512 кај некој пичиња се закопал и му вика ... Цимерот ми рече фазомерот да ми го дадиш кој тие е цимер ... не го знам се карал пола саат да му дадат фазомер го нема нигде ја му звонам да не го убијат за еден фазомер треба на душа да го носам .. Му вртам му викам цимер кај си бе ми вика абе брат ке ги убијам не сакат да го дадат фазомерот .. Ја му викам абе цимер еден другар го земал не се карај дојди си у соба .... влева и ми вика цимер ако не се јавеше ке ги згазев жими се хахахахаххахаха

. Вадиш сите кревети од соба, едниот го превртуваш да глуми шанк, купуваш наливно вино, унапред разредуваш вино и вода/сок , ставаш другар кое е шанкер и му кажуваш да става само по пола чаша. Ионака знаеш дека никој повеќе од двапати нема да се пробие низ гужвата до шанкот....

13 спрата во лифтот и во ходникот
(а лифтовите шо се едни стабилни... )мене ми се имаат случено многу случки од студенски домови бидејки живеев 3 години таму .. еве една случка од мене иако ви е познато за каква дискусија станува збор ... една вечер собирам девојка од тоа студенското диско мојот цимер имаше телевизор лап топ и свашта во собата а мојот кревет не беше ни среден во 3 саат вечерта кога дојдов со неа .. оваа влегува и ме прашува кој е мој кревет а јас нормално на цимерот (ако и кажам дека е мој креветот што беше стварно мој можеше да избега ) тој спиеше таа вечер кај неговата девојка и не беше у соба а сабајле знам дека е на работа у рамстор и си викам нема да си дојде вечерта ... беше што беше и нешто чука на врата у 6 саат сабајле (цимерот заборавил нешто) ... не гледа на неговиот кревет поцрвене цел а јас ништо не проговорив испадна и тоа ... јас одма заминав на факултет и кога се вратив гледам сменил чаршав кебе све уште креветот не го сменил се каравме пола саат и пак по старо (живееевме ).. . ми се имаат дешавано многу работи таму ме мрзи да пишувам ова е само мала работа од случките кои ми се имаат случено ... ДА ОСТАВИ МАЛКУ И ЗА ВАС ПРИЈАТЕЛИ ПА АЈДЕ ПОВЕЛЕТЕ
![]()

Овој му опнал нешо му ја закачиле една по нос и заќутил. По некое време пак почнал да зборува: Ама брат ова-она, немаме пари немам ова, ДРТ! Уште една
.
... После некое време противење накрајот го добиле тоа што сакаат пријателчињата. И другарчево си одело по пат со гаќите и маичката на него
(не знам дали и патиките му ги зеле!).