Случајност

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
На кого бе ти бабу? :)

Новите мислења не верувам дека ќе се разликуваат од нашите. Горе-долу сите истото го кажавме само да на различни начини, така?

Да бе бабу,темата е иста само во ново руво, да де не мора нови мислења на Ацид или случајност, абе мајтап беше бабу колку да се проба како звучи новото име , јкдсјфјс

Верувам дека во најголем дел од случаите,сме си сами креирачи на својата судбина.Порано верував дека е во главно се е случајност,но некои лични искуства ме разубедиле дека не е во потполност така,поготово кога ќе се поклопеле неколку "случајности".Ми се случило нешто лошо да мислам дека е крај на свет и сл,блабла,а после некое време благодарение на таа лошата ствар ми се случила најдобра на свет,па сега,нормално дека е таа поврзана со мене директно преку мојата одлука но...Сега неможам буквално да се изразам со мислата пишано ни е се ниту пак со тоа дека се создаваме сами,него мислам дека е некој микс,варијанта помеѓу едното и другото.

да, во некои работи имаме и ние удел, ама си има ствари во кои неможе да се мешаме секогаш

Ејјјј тоа со случајноста опасна работа е.....
Ц ц ц ц ц мене ми се имаат десено такви работи и све се дешава кога најмалце очекуваш

Mnogu raboti mi se slucuvaat slucajno vo posledno vreme.:pipi:

Не верувам во случајност.
Се се случува со некоја причина.

Верувам во судбина,и верувам дека се,се случува со некоја причина.

Za klucnite momenti vo zivotot postoi sudbina no za drugoto mislam samite si go predizvikuvame. Na primer nekoj ako stani narkoman znaci deka takva mu bila sudbinata ili sam toa si go predizvikal???Sto mislite????:icon_ques:icon_ques:icon_ques:lud::lud::lud:

Acid напиша:
И јас така мислев. Ама... Што ако недај Боже добиеш некоја неизлечлива болест? Сам ли си одлучил за тоа? Не велам дека е судбина - ама сепак...

Abe neizleciva bolest kao sida pak ti si se dupel nema tuka neznam kakva filozofija moze ke recete a leukemija-pa i taa se dobiva nekako ,ali kao so predhodno ne sme znaele za nekoja slicna kao se dobiva , pa sme doznale(t.e. doznale nekoi tamu) taka i za nea nekoj den ke i ja doznaeme pricinata sto definitivno(spored mene) ne e gospod,sudbina ili slicno sranje!
Iako sum se nasla vo konfuzni situacii(svakate-valjda-na so mislam)sepak ja isklucuvam moznosta da postoi sudba:cug:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom