Случајност или наместен натпревар?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Виана - Чападиња 11:0!

Утакмицата од втората бразилска дивизија помеѓу Виана и Чападиња завршила со неверојатни 11:0, од кој 9 гола биле постигнати во последните 9 мин. Играчите на Виана дознале дека директниот конкурент за влез во повисок ранг (Мото Клуб) славел со 5:1, и дека треба да дадат уште 9 гола за да имаат подобра гол разлика. Така во последните 9 минути, домашните фудбалери постигнале 9 гола. Повеќе од очигледно било дека утакмицата е наместена, домаќините излегувале сами пред гол без никој да ги спречи. Можете да го видите и следново видео:

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=150179

И после у Македонија многу се местело...:):):)

Виана - Чападиња 11:0!

Утакмицата од втората бразилска дивизија помеѓу Виана и Чападиња завршила со неверојатни 11:0, од кој 9 гола биле постигнати во последните 9 мин. Играчите на Виана дознале дека директниот конкурент за влез во повисок ранг (Мото Клуб) славел со 5:1, и дека треба да дадат уште 9 гола за да имаат подобра гол разлика. Така во последните 9 минути, домашните фудбалери постигнале 9 гола. Повеќе од очигледно било дека утакмицата е наместена, домаќините излегувале сами пред гол без никој да ги спречи. Можете да го видите и следново видео:

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=150179

И после у Македонија многу се местело...:):):)

одговор за темата

Гледајте го клипот бе, смешки е. Противничкава екипа, колку и да е слаба, сигурно нема секој напад од центар да им ја подаваат топката и да се тргаат колку овие гол да дадат, ако веќе Бразилскиот фудбалски сојуз уште се сомнева во наместена утакмица, нека ја провери психичката состојба на противничкиве играчи :pos:

Poglednete samo kako gi pustaat, i koga treba u odbrana vo sesnaesetnikot da i ga zemat oni odat se vleckaat samo, kako vo maalo da se igra :)
Samo neznam tie na koe mesto se bile gostinite, barem ako se bile krajno aj, ama siguren sum deka ne se bile, ne e mozno taka da igrat ...

Е што на овој му ја зимат овој како малак го гледа...а??? Наместена е..

За 7+ не е поголем коефициентот, од што беше за 2-1 Рома - Милан синојка, само што добри местачи никогаш не ги откриваат.

И ретардиран човек да го види видеото ќе свати дека е наместена...Нема тука што да се коментира друго...

Ова ни кај нас го нема:pos::pos:

Како бе го нема кај нас? :)..Ние како и во се сме со години пред другите.Од кај нас учат далавери.
Па се користеле радиоврски, за дознавање на резултатот, наместо мобилки,

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=1262553&postcount=37

Од 89 минута до крај, на утакмица.. 31 гол, па тоа го може само Дебрца- Белчишта :), кај се срамат овие со 9 гола за 9 минути :)

Гледајте го клипот бе, смешки е. Противничкава екипа, колку и да е слаба, сигурно нема секој напад од центар да им ја подаваат топката и да се тргаат колку овие гол да дадат, ако веќе Бразилскиот фудбалски сојуз уште се сомнева во наместена утакмица, нека ја провери психичката состојба на противничкиве играчи :pos:
Ако воопшто се сомневаат сами нека одат на преглед :smir:

Абе апла местење...види ги одбранбениве како бегаат од напаѓачиве. :):):)

хахахахаххахахахахахаа:pos2::pos2::pos2::pos2: треба да учат овие од нас. Не знат да местат

Значи ова невидено!!И после мие само смо местеле..а па играчиве од Чападиња бегаат од топката или ја шутираат право во домашниот играч,ова и ќор би го забележал дека е намештаљка!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom