Сликички од фудбалери

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде утре колку сме толку само место и време кажете.
И тие што не бевте пред Стоилко да си каснете од газот.:baeh::baeh::baeh:

Ништо од мењавање утре.Откажаа неколку така да оставаме за нареден викенд!

Кој откажал?Нели бевме 4?

А да напраите уште една група на овој виртуелниот албум,па да се зачлениме и другите што го собираат,а не се во групата од gunner_mkd ? :smir:
Мојата група веќе има 11 члена ,тоа е максимумот ,ако има повеќе заинтересирани што собираат сликички во виртуелниов албум креирајте си група

Сега за сега иамам 370.....а 26 дупли.....Ако има некој од охрид,а го сака Меси......нека кажит.
п.с. Не само Меси,туку воопшто за менвење:):)

--- надополнето ---

Moни ,видов сега...јас ќи имам 517,209 и 605..
али не сум од Скопје:S:S:S....А Саботата бев таму,заборајв да ви речам:kesa:

направив група за виртуелниот албум. повелете зачленете се
име kajganamkd
group ID: 136978
password:makedonija

Абе баталете виртуелниот албум дај да напраиме, да се организираме да се мењаме со сликички.

Као што слушнав вчера на „Јади бурек“ Јанко во сабота ќе организирал масовно мењање кај бикот на улица Македонија.
Само ако дознаете саат пишете го па ќе се собереме тамо. :)

Уште одамна најавуваше он дека ќе организирал, рече дека ќе објавел на фејсбук точно време и дата.Се повеќе и повеќе дупликати иам, едвај чекам да се организираме ко шо треба.

423 да не ја има некој, уште таа фали... :jaj:

Као што слушнав вчера на „Јади бурек“ Јанко во сабота ќе организирал масовно мењање кај бикот на улица Македонија.
Само ако дознаете саат пишете го па ќе се собереме тамо. :)

Ај кога ке дознае некој кога ке биде ова да пише тука обавезно.

И веке и да не знаеме термин, дај ке се собереме ние што сме од Кајгана, ваљда ке се собереме 8-9 души колку толку да се смениме.

Ми требаат Меси, Хиго, Тевез, Ди Мариа и Маскерано...Имам 3 сеуште Д.Милито, Агуеро и Гаго:vozbud:

треба да се организираме како што треба. Имам околу 450 сликички и 30 дупликати. Ако некој организира нека пише ПП.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom