Сликички од фудбалери

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување
535 сликици, па 25 денари пакетче, епа татко ми не работи у Макпетрол ебате. Мада сакам да ги собирам, сум ги собирал од 94 навака. Ако ги собирам сакам сите до последна да ги соберам а не пола албум, и што сме напраиле?

abe kupiv preeska 60 paketcinja i mnogu duplikati mi se padnaja. albumov koj go zedov ne bese nesto posebno, ama sega koj se polni pocnuva da zalicuva na nesto

ja imam 25 duplikati. ima zainteresirani za menjavanje?

ајт нонен пак тулалан бе не ми се верува ....
дупликати
курањи , деко , тамудо , торбински (453),гокан зан (132), франција шампиони (534), и тим грција (360) и наравно тулалан

Добро е , стотина ги залепив а само еден дупликат (Козмин Контра - Романија) :helou:
А како бојкот кон Грците , сите нивни фудбалери обратно се залепени , крв у глава нека им дојде :nesum:
И стварно бе ,забегале со бројот на сликички , ми ставиле стотина сликици од фудбалери `во акција`:uvo:А да не зборам за непотребните маскоти со дресовите од репрезентациите , или пак за амблемите на градовите ...

А како бојкот кон Грците , сите нивни фудбалери обратно се залепени , крв у глава нека им дојде :nesum:

:pos2::pos2: И мене ми дојде таа идеја, ама брат ми неќеше. Ипак он е доминантен сопственик на албумот, повише пари дава за пакетчиња.

IAM 284 SLIKICKI I CEL TIM NA GRCIJA. SEA KUPIV 30 PAKETCINJA POLA I POVECE DUPLIKATI :nerv::nerv::nerv:

kazuvaj koj se. sea zimam 10 paketcinja u prvoto mi se pagat GIANAKOPOULOS I KATSOURANIS. PISI KOJ GI IMAS I JA CE PISAM

504.499.486.473.468.465.433.429.420.419.403.343.332.303.301.252.183.172.160.117.103.77.41.15.

ovi mi se duplikati

fala,ako mi trebaat ce mi pratis po posta:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom