Сликички од фудбалери

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување
Da ti gi ebem ljudite so rabota u trafikeve u Tetovo se praa budali so sila, preeska idem u edna trafika i i vikam na prodavackata vreme dali ima i ona se prae budala decko nema a 5-6 novini vreme gi staela na masa pred nea i i vikam a sto sa ovja novineve i ona se zbuni ama ama ama ama vikam aj nema veza i izlegov. c.cc.cc.cc.c.c.c. znaci kakvi debili nevideno nesto

ке го собирам албумот полека , без замарање. анасана , керата у П.М 6 пакетчиња 5 грци .:nerv::nerv:

И јас ќе го собирам. бапнав сеа 40 пакетчиња и замислете ниеден дупликат.
инаку бев во Дипрес и им викам СО ВКВА ЦЕНА НИКОЈ НЕ ГО СОБИРА АЛБУМОВ. И онака подавачкава спушта глава и и викам ЗНАМ ДЕКА ЗНАЕТЕ ДЕКА Е СКАПО САМО ДА ЗНАЕТЕ ДЕКА ВИЕ ЌЕ ИЗГУБИТЕ. Ама нема шанси да се спуштат, никакви шанси.

abe pederska rabota, em skupo em u tetovo uste nema

Изгледа во внтрашноста од понеделник че почнат со дистрибуција.

Па мислам веќе дека некој скоро целиот албум ќе го собере.....а некој уше не ни почнал:)

а со празниве пакетчиња има ли некоја наградна игра ?

ima po drugive gradovi ili uste nema?
aj ako znae nekoj neka kaze da znam dali da idem da kupim

конечно и јас денес купив 3 пакетчиња и прва сликичка шо ми падна е 332 незнам како да ја опишам, ни е амблем нити ништо, маскотите се во дрес на Франција и толку.

конечно и јас денес купив 3 пакетчиња и прва сликичка шо ми падна е 332 незнам како да ја опишам, ни е амблем нити ништо, маскотите се во дрес на Франција и толку.

Е да. Инаку има и амблеми на пр. на Франција 337 е амблемот. Е тоа ти е вишок сликички кои се непотребни како таа што ти се паднала.

баш така. албумовф има премногу вишак сликички. само колку повеќе да има. уште од сеа страв ме фаќа за светското 2010. едно 1000 ќе лупнат. :pos2:

nepotrebni se i slikickite na pocetokot kaj stadionite i gradovite. i tamu ima premnogu slikicki. sigurno ima povece od 200 nepotrebni slikicki.

Колку е албумот и пакетче сликички?

Пари се во прашање, зато има толку непотребни.
Инаку вчера купив 6 пакетчина, ниеден дупликат не се падна. Прв амблемо од Португалија ми се падна.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom