Сликички од фудбалери

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување
излезе ли , излезе ли конечно денес ??????????????????????????????

јас сега се враќав од школо низ ГТЦ гледав али нигде немаше

Више со денови барам, ама го нема уште... :toe:

Го знам чоеко шо е застапник за Прилеп, и вели за недела или две најкасно, би требало да го има албумо во продажба. Па сега да видиме:)

Го знам чоеко шо е застапник за Прилеп, и вели за недела или две најкасно, би требало да го има албумо во продажба. Па сега да видиме:)
mnogu e kasno za nedela ili dve. toa trebase da izleze uste pred dve nedeli, ama najverojatno ke bide nedelava, ili utre ili vo petok, barem za tetovo taka zos ovde nosat ponedelnik, sreda i petok, pa sega ke vidimo

КОГА КЕ ГО ДОНЕСАТ ВЕКЕ !!! март веке помина !!!!

edit
можеби доцнењето има некаква врска со тоа што англија влета на местото на шпанија на првенството ?

Албумот ќе се добива бесплатно со секое купено ’ Време’.
Рекламата на ТВ беше повеќе како предупредување да не се купуваат некои пиратски албуми за ЕУРО 2008, инаку никогаш не искочил толку рано-на крај на Март.

па шо тогаш лажат по реклами дека на крај на Март ќе искочел :tapp:

mnogu e kasno za nedela ili dve. toa trebase da izleze uste pred dve nedeli, ama najverojatno ke bide nedelava, ili utre ili vo petok, barem za tetovo taka zos ovde nosat ponedelnik, sreda i petok, pa sega ke vidimo

Најкасно толку, ама веројатно и порано.

Албумот ќе се добива бесплатно со секое купено ’ Време’.

Од каде сега па ова?

Има реклама во денешен број на Време (стр.28 :) )

Баш убаво им текнало:bravo:

Ејјјј...
Неам денешно „Време“...
А кој ден ќе го има албумо?

НАСКОРО!
Со секој купен примерок на Време
ПОДАРОК
Официјалниот албим на Панини
ЕУРО 2008

:helou: уште немаат дата

Јас мислам дека е рано за алубумот.за недела-две таман! Таман да истемпирам да г особирам до јуни и јуни бачко глеаш фудбал. Жени, швалерки , девојки им даваш принуден одмор.:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom