Сликички од фудбалери

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување
Тевез, Хиго, Агуеро, Меси, Д.Милито, Ди Мариа, Верон, Гаго, Маскерано, Камбијасо, Хајнце, Демикелис, Ромеро...Роналдо, Пепе, Рамос, Бенз и Касиљас:) Реал М. и Аргентина:icon_lol:

ќе има уште едно мењање или да нарачувам ?

Бурекџијата прави собир утре кај бикот во 12, за мењање, ја обавезно идам.

А кај чичко Стоилко ке има викендов? Зашо многу ми е рано 12:00 иначе би дошол.

ќе има во 14:30 кај стоилко

ja pa dobiv dezinformacija deka kaj lubov kaficot ke bilo menjanjeto ... taka da niso od denes , za utre ke ima li negde ?? iam 140 ebani duplikati pocnuvaat da me nerviraat ;0

Имаше менување кај Стоилко денес во 14.30 јас бев и се сменив!

И ја бев, ги сменив сите дупликати.. и уште 46 сликички ми фалат. Да соберам дупликати и у сабота пак на мењавање. :)

Абе го има некој Шкртел на дупликат (мислам 470 беше)? Уште он ми фали :)

Бев и кај Стоилко вчера и кај бикот, сменив сите дупликати и уше 50 ми фалат.

Момци и Девојки ај ако може една молба до вас, гледам си организирате мењавање со сликички па ви бе замолил ако може и наредната Сабота да се организираме, пошто јас сум од Велес па онака предвреме си прашувам. Инаку тука тешко наоѓам некој што збира сликички така да сите сликички до сега што ми се, ми се испокупени дури и цел пакет купив ама сеуште не ми е собран Албумов, а за смена не знам и самиот колку имам (премногу), до сега ниедно немам сменето така да ако има заинтересирани еве пишете па за да знам за наредната Сабота дали ќе се организирате, и плус ајде кој сака да збира имам и уште еден Албум празен ќе му го дадам кој сака.
Поздрав

Имаше и денес една мала собиранка, случајно поминав од кај стоилко и сменив уше 10тина дупли.36 ми фалат :)

@КркиРома 100% ќе има, а не организираме ние, од некој друг сајт се договараат.Биди у 2 сат кај Стоилко, гарантирам барем пола од тие дупликати ќе ги смениш.

Имаше и денес една мала собиранка, случајно поминав од кај стоилко и сменив уше 10тина дупли.36 ми фалат :)

@КркиРома 100% ќе има, а не организираме ние, од некој друг сајт се договараат.Биди у 2 сат кај Стоилко, гарантирам барем пола од тие дупликати ќе ги смениш.
Ок Благодарам, само ако се збирате нешто преку викенд, Сабота или Недела, пошто работни денови не ќе можам. Но како и да ако има нешто пишете овде.

Бев и јас денес во 2 таму, сменив баеги. 68 to go...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom