Слики од aвиони

• Креатор на темата Креатор на темата Kangaroo
  • Време на започнување Време на започнување

Kangaroo

Spirit of Australia
Член од
11 мај 2006
Мислења
60
Поени од реакции
1
Веб-сајт
www.qantas.com.au
Tuka moze da stavame nasi fotografii koj sto nie sme gi napravile , a vooedno moze da stavame i fotgrafii koj sto ste gi videle nekade i vi se dopadnale.
samo ako sakate , izmenuvajte width = 600 vo photoshop, za da se gleda ubavo na stranava, za da ne bidat premnogu siroki.

Eve jas ke pocnam prv...

Thai Airways , Boeing 747-400

zwz5v6.jpg

British Airways , Boeing 747-400

zwz61u.jpg

Qantas, Boeing 767-300

zwz66p.jpg

ajde prodolzuvajte sega i vie....

Овие се лично мои, сликани пред време на Охридскиот Аеродром. (кликнете се зголемуваат)

MAT Boeing 737-300

Helvetic Fokker 100​

Еве и од мене мал придонес, со овие прекрасни фотографии. :wink:

st_maarten_21.jpg

st_maarten_22.jpg

st_maarten_23.jpg

st_maarten_24.jpg

st_maarten_25.jpg

st_maarten_26.jpg

Mmmmmm da ubavi slikie se pravi vo St.Marteen sega se vrativ od edno mesto pa ke vi namesam nekoj sliki da gi vidite, interesni se, samo sega nemam mnogu vreme za niv , za toa otom-potom. Inaku St.Marteen misalm deka najdobro mesto za slikanje na avionie e posle Hong Kong na Kai - Tei. Ede nden mora da se odi vo St. Marteen

Дајте една слика од типот на авион што лета од Белград до Скопје? Сакам да знам на што чудо ќе летам...осеќам нешто што тежи 20 кила и што има 2 седишта па страв ме фаќа. Ај ако можете дознајте и ставете ми слика плс?

Бебе11 на таа темата за авиокомпании пред скоро 1 месец ти имав оставено слика од тој авион. Кажи ми кој ден и кој дата патуваш со сигурност ќе ти кажам кој авион ќе биде, има два различни кои патуваат на таа релација.

BeBe11 напиша:
Дајте една слика од типот на авион што лета од Белград до Скопје? Сакам да знам на што чудо ќе летам...осеќам нешто што тежи 20 кила и што има 2 седишта па страв ме фаќа. Ај ако можете дознајте и ставете ми слика плс?

JAT vo tekot na letovo ke jeta so Boeing 733 na relacija Belgrade-Skopje sekoj den, so isklucok na uste eden dodaden let docna popladne samo vo Ponedelnik i Petok ke leta i ke se vrajka so ATR 72 , inaku site dnevni letovi od SKP nautro rano i vrajkanje docna navecer se so Boeing 733.

Eve kako izgleda:
Raspored na letanje preku leto na JAT na relcija BEG- SKP -BEG:

10ztj7m.jpg

ATR 72

10ztkrd.jpg

Boeing 733

10ztlbb.jpg

Андроник напиша:
Бебе11 на таа темата за авиокомпании пред скоро 1 месец ти имав оставено слика од тој авион. Кажи ми кој ден и кој дата патуваш со сигурност ќе ти кажам кој авион ќе биде, има два различни кои патуваат на таа релација.

На 9ти Јуни, петок се паѓа...така да ако е овој авион што кенгурот што ми го даде догаш супер е. А ако е некој со перки тогаш да се збогувам со вас уште сега :) ај кажи ми на сигурно ако знаеш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom