Слики и впечатоци од собирот

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aceva напиша:
Ако ја стаите онаа од WC-то, шо бев со оние тројцата, како ли се викаа - стварно ќе се налутам :)

ставете ја, ставете ја, не е убаво да ги криеме сликите :D

navecer bese zabavata? ili preku den?
sleden put, zabavata neka pocne preku den, deka majkami ne me pusta sam navecer :( nikki, dali mozeme nie zaedno da odime, taka nema da bidam sam :wink:

limunce напиша:
...sleden put, zabavata neka pocne preku den, deka majkami ne me pusta sam navecer :( ...

deki, kolku godinkibeshe be ti :lol:

Dolphin, u r ma boy !

Chekam "novi" sliki od zabavata shto projde !

abre mafijashi ajde pobrzo so toa upload na slikite skisnav sekoj den chekajki da pushtite neshto novo ili barem daj pushtete mi gi na mail da si gi imam nepravete vaka :) ajde chekam odgovor i ne se zezajte lugje cekaat ejjjjjj da vidat shto propushtile E,neee....!

Braos,braos,misija uspesna:)))
Ali slabo zeni nesto,se uprpaa drugite,a?
Sfaka im cast na Aceva i Divine,pravi batki se:)))
Mislev da sletam i ja ko padobranec ali za nesrekja bev out of town cel vikend:(((
Aj jebiga,nareden pat...do togas Let the force be with you :msc3: :msc3: :msc3:

Sekoja cest za organizacijata i za zabavata.

Mozebi vo nekoja druga prilika :lol:

Супер било на собирот...секоја чест што сте се собрале вака повеке од кајгана...Ај па може следниот пат и повеке народ да се собере,за да биде уште повесело :)

Super!
Supermen go vidov, ama Betmen go nema. :roll: Slusam na Titov Vrv bil.
Slednata tura doagja so Betmobilot obavezno. 8)

Super ste decki,nemam zborovi.

P.S. Gizo e najsladok na slikite :) :oops:

Gizo e taksan za Ohrid....zato odi pak vidi gi slikine i najdi nekoj drug :wink:

RaGeAnGeL напиша:
Gizo e taksan za Ohrid....zato odi pak vidi gi slikine i najdi nekoj drug :wink:

Taman,vo moj grad e taksan :)
Ne samo onaka kazav deka e sladok,bez nikakvi nameri.

ah i ti si od Ohrid ubav mil ti za mene raj si bil :lol: aj welcome kid....Gizo e zafaten ama ke mi ti najdam neshto :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom