Слики и впечатоци од собирот

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ејсид, моите не, од другите да. Иначе јас до сега ги намалував, па Стенмарк, Гижо, Сторм и Анонимус во тек на денов полека ќе ви ги праќам ... кај да е до петок ќе ги имате :lol: :lol: :wink:

Конечно начекав малку слободно време, ги префрлив сликите и ги ставив на сервер! :)
Одиме по "хронолошки" редослед на настаните:

1. Ентериерот и битните детали на првичното збiрно место на форумџиите,
кафаница "Кај Маршалот":
slika5.jpg

slika6.jpg

slika10.jpg

2. Почетно "загревање", опипување на пулс и "започнување" на олабавени дискусии кои би нашле место во "ЧЕК ДИС АУТ", па и во "ЉУБОВ И СЕКС":

Стенмарк и Мистичен во неврзан разговор...

slika1.jpg

Мистичен, Ацева и Еко1
slika2.jpg

Ацид "срка" од кригла, Дивајдер буричка низ зелчето...
slika4.jpg

Анонимус1 не е повеќе анонимус...
slika7.jpg

Најлево во светлата кошула е lynx во конверзација на тема политика, додека Мистичен, Стенмарк и Еко1 задоволно и позираат на една тетка...
slika11.jpg

Ацид, Анонимус1 и Гижо слатко се насмеаа од кога заклучија дека не е битно кој прднал...
slika12.jpg

Калигула, Мистичен и Зен...
slika13.jpg

Тета Ацева му посветува внимание на СтормЕјнџел...
slika15.jpg

Хихихи! :lol: Најпијаните слики се кај мене, да ти ги пратам да ги средиш и закачиш? :lol:

закон сте :msc3:

Мирсад ми е најубав од сите! :msc3:

ej mestovo e zakon....eptem mi se sviga taka da planirajte pak da se soberime tamu :lol: super ste site srcinja ste i kako so mozam da vidam ic ne ste pijani :lol: :lol: :lol: :lol:

maci....ajde davaj i ti sega :wink:

Еве ја сега и втората тура:

Ацева, пази леѓа! :) Сега знаете зашо глувчицата од аватарот е препрчена наназад!
24.jpg

На Еко1 нешто му шета јазикот на страна...
21.jpg

Еуфорија...
23.jpg

Aвиоимпекс...
25.jpg

Незнам чива е главата кај задникот на Стенмарк...
26.jpg

Еко1 и жртва на задоволството...
29.jpg

Дивајдер и Калигула нешто оговараат...
30.jpg
ѓ

И за крај, Гижо додека е со мислите и срцето накај Охрид и неговата сакана :)
31.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa t'ga za jugggggggggg .......ne ste fer :lol:

ej abe ajde toa slikite ako moze kaj mene na mail da stignat nekako ne e interesno vaka :)) cekam site so imaat sliki da mi gi pratat

Ете зашо ја си го сменив аватарчето. Падна сапунчето, сеа шо да праиме :cry:

Не изведувај и ти многу сега, се издишав дур ги едитирав, аплоудирав и линкував, уште на мејл да ти ги пратам! Ѓубре, засрами се!
Десен клик на сликата, Save As и готово, комплицирано ли е? Па прати си ги сам на мејл! :)

Ја заборавив оваа! Мама Ацева ги дои дечињата! :) Вклучете се во акцијата "Сите сме нивни деца"! :)

mamaideca.jpg

Мистичен напиша:
Ја заборавив оваа! Мама Ацева ги дои дечињата! :) Вклучете се во акцијата "Сите сме нивни деца"! :)

Е не сте токму вие батки!!! :mrgreen:
Или од криглите ќе да е :D

Секоја чест, одлична забава сте направиле!!! За наредната фаќам авион ако треба :lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom