Слики и впечатоци од собирот

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Lele kolku ste najsuper siteeeeeeeeeeeeeee!
Se gleda deka super ste si pominale... Ke gi chekame i drugite sliki :D

Dobro sea kje pratite ushe nekoja slika, ili kje ne izmotavate so denovi :D :wink:

dobri fotki.
Se nadevam deka ova leto ke se sretneme vo Ohrid i ke napravime ushte podobri.
Ve chekame :wink:
Inache 50% vo forumov se ohrigani

дивајн се договоривме сите слики без корекции кај мене на маил оти ќе има ќотеци :D vane_st@yahoo.com

кај си бе Ванчо бе, цел ден те нема :hey2:

eve me more vegetiram ko nekoj nesalam ne mozam da si dojdam pri sebe :lol: :lol:

лажат те бре гижо тоа не ми е од алхохолот туку од цигарите премногу испушив вцера цели 3 кутии

janicka напиша:
А кој беше нај пијан? :P

ќе ме караат ако кажам ама ... Гижо беше нај, па Ејсид, па Еко па Мистичен, па Анонимус, Стенмарк пијан дојде па не се важи, Дивајдер од што беше весел не се приметуваше колку е, Сторм не знаеше како се вика, .... а јас и Ацева како културни женски ич не пиевме ... леле колку лажам!!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Дивајн, не ме терај да ги објавам сликите што не се за објавување, па да видиме кој колку испил! :lol:

Acid напиша:
Дивајн, не ме терај да ги објавам сликите што не се за објавување, па да видиме кој колку испил! :lol:

Чекај, чекај, чекај ... и ти имаш такви??? Леле одма да си ми ги пратил! Еве јас сега ги средувам овие јас што ги имам ... да не чекам! :lol:

ајде бе више со тие слики, давајте да видиме

Ги добив сликите и многу се топ!!!! Ќе ги средам сега и ќе отворам посебна тема со сите слики. :D Да ги ставам и "перверзните"? :lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom