SLEEPWEAR (со слики)

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
KoNtEjNeR напиша:
hmzzz taa prvataaa :) :) :) bi i ja kupil na zenskami :)
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Сега мангуп невиден си :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Јас би ти препорачал вакво нешто :P

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Victoria's Secret

Victoria’s Secret e американска модна фирма, основана во 1977 год. која воглавно продава женска долна облека, но не само тоа. Исто така има и пижами, секојдневна облека,купачи, чевли,но и козметички продукти како на на пример шампони, парфеми и лосиони за тело. Најпознато е модното шоу кое се одржува еднаш годишно (Victoria’s Secret Fashionshow) на кое т.н Ангели ги презентираат најновите креации.​

Кога ќе се спомене името на Victoria’s Secret, веднаш асоцира на секси долна облека. Но ајде да постираме и нешто од другите нивни производи кои се исто така секси, слатки, убави и удобни. А и цените не се премногу високи, па секој може да си дозволи по нешто.

Еве неколку најновата колекција.Прво пижами:

Бањарки:

Боксерки:

Спавачи:

Спортска облека:

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Edno vreme mi bea epten film tie ko sexy spavaci.. Ali iskreno ne se spie u toa.. De kaj gradi te stega.. de se budis polu gol.. I sepak.. Trenercinja rulZ.. Nejkam ni nekoj pamucni pizami ili nesto.. Striktno trenerki

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Кога девојка ми би носела такви пижами (од Викториас Сикрет :vozbud: ) првин не би ја оставил да спие, а плус и секое сабајле би ја будел и пак не би ја оставал да спие. :kesa:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889

ги сакам сите :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom