Ѓорче 1932
тој сум...
И то шо викаш:back:![]()
На сликава ништо нема освен напалени клинки кој се палат на Спушти се доле и Шопинг...ништо повеке...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На сликава ништо нема освен напалени клинки кој се палат на Спушти се доле и Шопинг...ништо повеке...
Napaleni maloletnicki i uste ponapaleni maloletnici dojdeni da drapaat u guzvataПичици се влажнат на Слаткарлмаоо........
Пичици се влажнат на Слаткарлмаоо........
А тие се марсовци???:pos2:
Таа е публиаката на Слаткар бе, тоа се неговите фанови. Ако видиш подобро сите се на возраст од 16-17 до 25 години. Таа е неговата публика. Ти очекуваш возрасен човек кој израснал во времето на шабаните од Србија да се ложи на Слаткар и на неговите песни? Сите гледам Спушти се Доле, Шопинг сте запнале, знаете некоја друга песна од Слаткар?
Абе ако има барем 10 души поголеми од 17...окк,сите што ги знам се до 17 години и само тие песни ги знаат,дека нели тие се сеа хитови а за некоја недела коа нема да биде Слаткар во шема ке речат абе тапа песни има.
Мене повеке ми се допагаат песните што ги правеше додека беше во Единствена опција,барем имаа смисла,а не сега што ги има без врска песна,само јадење гомна.
Абе секогаш ке има такви што ке го мразат него или некој друг...
Сакам да ти кажам дека Слаткар не е тоа што беше во времето на ЕО.Песните во тоа време му беа со смисла напишани,не сега секој втор пцуење му е,текстови без врска,колку да се каже само ај иам јас јака песна,а уствари срање во боја му е самата песна.
Слаткар од порано,додека беше во ЕО сите го поштуваа,дури и јас,но кога почна со овој таканаречен негов рап,текстови без врска и јадење гомна,тапа “рапер“ е...за мене и за повекето.
Ке го сакаат сега,пошо сеа него да го слушаш е шемата,јаки песни има,хитови(жими к*****),а кога ке нема повеке што да каже сите---Кој беше тој Слаткар бе ??
Единствено сега му вреди само-Остај ме да пишувам...
Пичици се влажнат на Слаткарлмаоо........
Ти одговори некој место мене...
Aко можите да ми одговорите само на ова прашање: Дали бевте на концертот во Охрид за да коментирате за публиката? Хм,по ова очигледно не бевте. Така да тврдењава пропаднаја во вода, сори.
Aко можите да ми одговорите само на ова прашање: Дали бевте на концертот во Охрид за да коментирате за публиката? Хм,по ова очигледно не бевте. Така да тврдењава пропаднаја во вода, сори.