Слаткар(истика)

Мирни!

Следен офтопик, бан од тема, перманентно. Тенќуверима4. :kiss:

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
Ево еден офтопик ама како таков го најјавувам така да мислам дека нема да добијам бан :) Кискино пријателе најпаметно ќе ти беше да ја бановаш цела тема од форумов...

Ево еден офтопик ама како таков го најјавувам така да мислам дека нема да добијам бан :) Кискино пријателе најпаметно ќе ти беше да ја бановаш цела тема од форумов...

Ако не ти чини тебе темава не ја ни отварај. Си имаш теми за транс,рок,метал,народно и други типови на музика слободно пишувај читај таму.

не го слушам Слаткарот мн,али песнава е ЗАКОН!!!
секоа му чест

Не е финтата ради 5-6 мајмуни да ја затворам темата. А има што да се пишува, најверојатно со фактот дека има скоро 95 страни и преку 1400 мислења, да не зборам за избришаните.

Ако не ти чини тебе темава не ја ни отварај. Си имаш теми за транс,рок,метал,народно и други типови на музика слободно пишувај читај таму.
пријателе... слушам рап многу поќе од шо ти мислиш па немат шо да ти расправам...
а Кискино види... вистина е така ама јбг од тој Стаклар ми е дојдено преку такво....

Не му чини на Слаткар дружбата со Тони Фен... ептееен ама ептен го засељачува....

A шо Геј геј да не му праи добро нешто :)

поарно со тони да си тера отколку со ГГ

EEEJ и тоа шо сака пари го прави лош рапер
Кој, у целиов свет нејќе пари?

Работата е што “музиката“ ја прави само за пари и слава, “музика“ по која ќе лудува рајата, и затоа сакс!

пријателе... слушам рап многу поќе од шо ти мислиш па немат шо да ти расправам...
а Кискино види... вистина е така ама јбг од тој Стаклар ми е дојдено преку такво....

И мене ми е дојдено преку такво од некои работи,па не серам по темите да бидат затворени. Едноставно Ignor на темата и ке биде се Ок :)

Сеа си идам од слаткар, потполно неатрактивен е на сцена, се качи и песните како на фестивал пееше, никаков контакт со публика, по 3 пати истите ги повтори... се на се шит:nesvest:

Kulminacija beshe nekoj od publikata kaa mu pokazuvase L (legijata) a toa bea poveke taka so pravea i so mu svirea, i on "GASI MUZIKA" ... "PICKO, AKO TI SE SLUSA SLUSAJ, PICKA TI MATER, SLUSAJ VISTINSKI RAP, AKO NE TI SE SLUSA MARS U PICKU MATER OD TUKA" hahahahaha

Сеа си идам од слаткар, потполно неатрактивен е на сцена, се качи и песните како на фестивал пееше, никаков контакт со публика, по 3 пати истите ги повтори... се на се шит:nesvest:

Kulminacija beshe nekoj od publikata kaa mu pokazuvase L (legijata) a toa bea poveke taka so pravea i so mu svirea, i on "GASI MUZIKA" ... "PICKO, AKO TI SE SLUSA SLUSAJ, PICKA TI MATER, SLUSAJ VISTINSKI RAP, AKO NE TI SE SLUSA MARS U PICKU MATER OD TUKA" hahahahaha

болдираново го рече слаткар? :vozbud::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom