Слаткар(истика)

Па нормално кога има пиратерија бе девој4е. Нормално дека ќе се 6ири.

па не е пиратерија кога е пуштена на ТВ програмите без забрана ..се даваше на емисијата Опуштено со Тони и Део.

па не е пиратерија кога е пуштена на ТВ програмите без забрана ..се даваше на емисијата Опуштено со Тони и Део.

Сепак, тамо го дадоа без цензура, каква уствари е и емисијата. Спотот ако веќе го даваат по телевизиите МОРА да е цензуриран, нема смисла инаку тие пцовки да ги слушаат и тие што треба и тие што не треба.

Спушти се доле беше премиерно прикажана на емисијата Опуштено претходната недела..еве погледнете

мене ми се допаѓа :party3:

Зошто песнава ме многу асоцира на
Ми се чини или се копираат и вртат едни исти теми?

Само нешто не ми е јасно, во песната Жолта Штампа сере за овие Свет и компанија. Е сега албумот можеш да му го најдеш само кај што се продава Свет. :)
Господ да чува... ја знам песнава... госпоѓице жолта штампа преку к*р ми е од твојата штампа а сега албумот го продава само кај што има свет :pos2:

Спотон за Спушти се доле воопшто не ми се свиѓа..
некако многу ми е гаден..

Слаткаристика оди во Шопинг!

A7528CE8898CD44D9616050477727145.jpg

Ексклузивецот на Јованов рекордс – Слаткартистика, деновиве е актулелен со неговиот албум Слаткаристика будало. На многу продажни места албумот е веќе распродаден, па во неколку града во Македонија веќе не може да се најде ниту едно CD.

Тоа докажува дека Слаткаристика има голема публика која ги слуша неговите песни – велат од Јованов рекордс.
6D5B9F51AC08DE40A714ABF59F82B9AA.jpg

За нескоро на сите продажни места на Свет најавуваат нов тираж!

Официјалната промоцијата на албумот Слаткаристика будало ќе биде следната недела, а воедно ќе се промовира и видео-спот за песната Шопинг.

Спотот е во режија на Јован Јованов, и во реализација на Exit B продукција.
3983F1D0DEB0E947973A8B638036FBE7.jpg
Сниман е деновиве во неколку познати скопски бутици и во трговскиот Соравија. Во спотот, освен Слаткаристика, се појавуваат и нрколку прекрасни девојки од модното студио Мак моделс.

Извор.

"А-А-А-А-А_А-Андрграунд ббббббудало. “
Је рајт , комерцијално сељаче стана и овој :).

Чим од златна продукција на Скит се префрли кај Јован4е, што друго би очекувал?

Srsly. Слаткаристика будало. Pleeeease. Подобро име не можел да смисли за наслов ?Случајно налетав на негова изјава дека не се форсирал да стане познат и фаца,сакал да остане што повеќе андерграунд.
Па другарче си ја одбрал вистинската музичка продукција :)
Fail.
Се додека не ми се меша во чоколадна торта и индијанки нека живее. Тој и Тони Зен во комбинација-:nesvest:

Слаткар е доктор за Тони Зен ало. :) Он е белиот нинџа, појак е од црниот нормално. Иначе, Слаткар ќе стане како Марчело во Србија, популарен во Македонија. Се сомневам дека ќе успее да се пробие надвор па да ја достигне славата на србинот, ама секако за успех не е доволно да се остане андерграунд. И Марчело не е андерграунд одамна, ама го поштуваат сите, апсолутно.

Ја мислам дека му е ова добар потег, е сеа колку ќе се искомерцијализира зависи од него, ако му се бендиса беспари коњачето и курвите у Картел... и ја ќе го прешкртам. Нема да биде џабе серењето на Гринаут за него.

:helou:

Марчело е талентиран за пишување на текстови. Текстовите му се такви што лесно можеш да се поистоветиш со нив,вака или онака. За него нема муабет :)
Еве зошто нема шанси да стане ни приближно од Марчело :) Можеби ќе биде популарен од сосема други причини,но респекАт од мене за текстот и тежината на песната на еве..пример ова песниче....
нема да има.
Може линкови нели ?

Нека има што помалку вакви песни,со ваква содржина. Презаситени сме. Или можеби не?

Чим од златна продукција на Скит се префрли кај Јован4е, што друго би очекувал?
Всушност да , моите очекувања се исполнија .
Никогаш не сум можел да го слушам овој д`ткачов. Ми беше антипатичен и со Скит кога беше , ама сеа заедно со ЏејЏеј и со Тони Фен на сцена .. Неможам да ги сварам.

Слаткар е доктор за Тони Зен ало. :) Он е белиот нинџа, појак е од црниот нормално. Иначе, Слаткар ќе стане како Марчело во Србија, популарен во Македонија. Се сомневам дека ќе успее да се пробие надвор па да ја достигне славата на србинот, ама секако за успех не е доволно да се остане андерграунд. И Марчело не е андерграунд одамна, ама го поштуваат сите, апсолутно.

Компарација меѓу Марчело и Слаткар = FAIL :smir:

Новиот албум има многу добри песни, денес го земав :)

Готово... отиде и овој во големите води на комерцијалата. Не го сакам, не го слушам, не сум го слушал и не планирам. Т.е не ни слушам рап.
Антипатик ми е човеков... Да се повлече immidietly! Во спротивно че го викам Хитлер :violent1:

:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom