Слаткар(истика)

Слаткар е за мене типичен кретен кој пее песни за пари.Не сум по рапот,но морам да признаам дека грин аут легијата и другиве се прави рапери.Слаткар пее у бе2 и си зима пари.Понекогаш грин аут праат концерти и влезниците се гага.Сакам да кажам дека не рецитираат за пари.Така да ги поштувам сите рапери освен слаткар и тони зен.
Ете зошто слаткар е кретен.Оти на концерт не било гага.ОК ОК

Ете зошто слаткар е кретен.Оти на концерт не било гага.ОК ОК

Не ме сфакај погрешно.Ти кажувам дека човекот рецитира(пее) за пари.Кој сака нека ја прифати вистината кој не,лижете гз.

Пола година е на сцената и ајде звер е,и плус што музуика пее леле мори мајко,уште колку фурни леб има за кркрање:uvo:

@ miki

Фала богу паметен човек.Не е пола година али така е зборот.Рука ти давам.А не да му лижете гз ко да е некоја леѓенда.

@ miki

Фала богу паметен човек.Не е пола година али така е зборот.Рука ти давам.А не да му лижете гз ко да е некоја леѓенда.

Малечок, ти природно си роден како србин, пошто знаеш онаа реченица Србија до Токија веќе не важи, сега е Србија ко Нокија, every day smaller and smaller.

Кој тоа му лиже на Слаткар гс? Форумов не е сопственост на Слаткар, ниту некој со тоа што ќе напише ќе се здобие со некаква предност кај типот. Пишуеме свое мислење, како со тоа му лижеме гс. Да не се разбереме погрешно, јас тоа “лижење гс“ го разбирам како умилкување, упикување, приближување до него со цел извлекување некоја корист за себе. Ако мислиш на нешто друго, повели изјасни се, ама немој вакви камикази коментари кои се скроз без усул.

А коа спомна легенда, кој е легенда кажи ми, оние наркоманчињата шо седат по подруми у Ново Лисиче, или момците кои дигаат прашина позади нив?

Сакам да кажам дека човекот не е рапер,како што вие го претставувате.Тоа е мое мислење.

Раперите се во криза, Слаткар прави пари, пизда ли му матер, клошар, скапан, ваков онаков...а ние уште гаиме илузии дека со андерграунд ќе постигнеме нешто...АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАА РОФЛМАО!!! Овој муабет се прави кај нас 15 години уназад, на крај на некои им текнаа пари како се прават, а други останаа клошари без пари на улицата генгстерска..им опнеш по 2 шамара има да се измочаат :icon_lol: И ова децава што не биле родени тогаш, па мрсат муда безвезе...свашта!

Пола година е на сцената и ајде звер е,и плус што музуика пее леле мори мајко,уште колку фурни леб има за кркрање:uvo:
Види, сите почнале од некаде...
и да .. успех е да придобие толку фанови за пола година...
за музиката не ти коментирам зошто пет милјарди пати шо е зборот имам речено дека тоа се различни вкусови и за тоа неможи да се дискутрира зошто се преминува во наметнување на мислење и разубедување.
А за болдот::nesvest:.. секако поискусни сме ние 14,15,16 годишњаци да прајме муабет за квалитетот на музиката...

@ miki

Никој не го нарече легенда, а тоа што го слушаат очигледно им се допаѓа. Значи се што слушам јас и што ми се допаѓа испаѓа дека лижам гз..
О боже...

Слаткаристика=Селанистика:baeh:
:olee:

Not!

Џабе дискутираме,јас не го сакам,ти го сакаш и нема крај ќе се "караме" до утре...биди ми поздравена:back:

Не ме сфакај погрешно.Ти кажувам дека човекот рецитира(пее) за пари.Кој сака нека ја прифати вистината кој не,лижете гз.
Па ако е така ај и нека проси на улица.
Бог да чува и да брани.

Сакам да кажам дека човекот не е рапер,како што вие го претставувате.Тоа е мое мислење.

Кои се овие бе тиквари невидени.Овие сами не сакаат да се слушаат.
Ако си ти извини ама не те бива брат.

Тиквари?!?!Епа така и Слаткар за мене е тиквар.Џабе збориме нема крај,бранење до безкрај...не ми реплицирај не ти враќам.

pozz43 kiss43:back:

Илија тие се некои што се глупираат,туку јас го ставив ради песната.Крај на дискусијата.

Ок, доста беше.Претеравте со темава.
Добивте опомена од Кискино од Тончи, од Џену Грл и кој уште не, секојдневно ви се бришеа по 10тина постови поради безобразлукот и оф топиците кои ги презентирате во темава и уште не ви дојде памет.
Темава иде под клуч на неколку дена додека оладите малку и си ги разбистрите тоа мислите.

Едит: Темата е повторно одклучена.

Спотот за Шопинг гледам се врти и на тв каналот БАЛКАНИКА, на кој се пушта музика од цел балкан.:wink:

И што ако се врти спотот,ај божем голем фраер.Ај реков не се расправам на темава нема зошто да се замарам,кога некој не сфаќа.Бај бај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom