Слаткар и Сања Николиќ - JUST MARRIED

• Креатор на темата Креатор на темата #YOUTUBER#
  • Време на започнување Време на започнување
темава 5 страни :facepalm:
нема везе turvior вакви смешни теми се основа за после да настанат по филозофски теми. Како на пример “дали мислите дека после 10 години нема да треба да правите селфи наместо тоа камерите ке лебдат околу нас?“
“дали бракот што се прикажува у јавност трае повќе од оние приватните?“
“дали потребата за прикажување на јавност е резултат на несигурност?“ и други јаки теми после излегуваат кои те терат да мислиш, да пребаруваш по гугл.

Бев гостинка на свадбата и одлично си поминав. Од ова општество не ни очекував ништо друго освен плукање и берење туѓо гајле. Познавајќи ги и Сања и Марко, можам да кажам дека воопшто не ги перцепираат злонамерните коментари, така да само напред... ;)

Бев гостинка на свадбата и одлично си поминав. Од ова општество не ни очекував ништо друго освен плукање и берење туѓо гајле. Познавајќи ги и Сања и Марко, можам да кажам дека воопшто не ги перцепираат злонамерните коментари, така да само напред... ;)
Супер, нека им е со среќа бракот. Ниту некој од нас може, а ниту некој од нас го интересира да им го растури бракот така да chill out. После некое време nobody gives a shit.
Никогаш нема да го заборавам моментот пред неколку години кога во Градски парк цела публика навиваше: “ Сања Николиќ, изиграва голема србинка, а уствари она е само една обична курва ш**птарска“. Таа беше присутна на свечениот чин. За Слаткар ниту знам, ниту ме интересира, ама знам дека ниту еден од мои другари не би оженил некоја со долга километража и тоа со Ш*пци. Нека му е најсреќен бракот, утре пола фанови од публика се бивши ебачи на жена му лол.

А еве пошто ти ја познаваш Сања, до кај е она со кариерата,каде е сега? Пошто многу ја следев порано, нонстоп ја пратев на тв, и баш ми е криво што сега пцујат по нејзе, баш е срцка она.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom