Сладоледот како летно задоволство

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
јас сладолед јадам за да се разладам, ама има некои женски го користат за тренинг:kesa:

јас сладолед не јадам веке две години и се навикнав и воопшто не ми е мака и немам желба ни да пробам

Обично на почеток на летото по два на ден ги јадам. Сакам сладолед!

Oд овие по фрижидериве јадам само Родео, било каков само гледам да не е од јагода.
Инаку често ја посетувам Малага, блиску до школо ми е, баш денес пред часови си јадев сладолед, мх мх милина :)

Ми фали сладоледот...глупациве веќе ги тргнаа фрижидерите и нема нигде сладолед во градов.Глупи стереотипни копуци...сладолед само во лето требало да се јаде.Глупости:)

...тоа е тоа....ауу ја увек дома мутим од тоа у прашак...о на крај кј ќе му седнем,........топ..нема нешто поубаво да гледаш преубав филма а у исто време и да јадеш сладолед..хахах....

Ммммммм обожавам, поготово од лимон или портокал такви некој

Сладолед не јадам често, не сум некој голем љубител на сладолед, а и поише сакам да јадам сладолед во зима, него во лето. Штета што ретко го има.:toe:

зш само како летно?Јас и на зима го јадам :)

Леле како ми се јаде сладолед посебно од боровинка, лелеее :vozbud: ај нека иде летото :salut:

Порано бев ајскрим зависник....сега ова лето дали изедов 4-5 сладоледи....нз заш ама некако не ми е толку веќе сатисфакција да седам и да си го мрзнам грлото на сред лето...па еве зима за мрзнење:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom