Слабите девојки веќе не се во мода

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Зашо бе, дозволувате овоа андроидов да ве нервира? Се глеа дека нешо и фали, па за да се почувствува доволно добра пред себе и виртуелниов код, треба да ги омаловажи дебеливе. Барби, еве вака како претставник на дебелите, јавно те поканувам да дојдеш со мене у град, да видиме на кого поише мужи ќе му се пуштат: дали на тебе таква мизерна и незадоволна, или на мене вака дебела и позитивна. Да не се фалам мисим. :pipi:

Абе се плашам да не ослабам, ама ај ќе дојдам:). :back: Педерке, 15 кила за 2 месеци ослабев! :) Не може да ми каже некој дека е потешко да ослабеш него да набилдаш ум. Башка, еве ти ја Барби прав доказ:). Сполај ви...

уффф да знаете како само се уште во мода,мераци,опасен фетиш е тоа за:sekss:

Никој на вас дебелите не ви е крив што изгледате како крави и плус корните од пот. Џаба ви се диети. И џаба тука ве лажат, како мевцето е привлечно тоа е грозно Господе Боже.

Муабетов.....па уште и Господ го спомуваш.. мизерија.
Баш ме интересира на шо ќе корнеш ти ако не се бањаш....

Не е лоша темава, НЕ! :icon_lol::icon_lol:

Зошто лоша бе што и фали? :tv:

Кој и да ви каже дека не свиѓа слаба девојка (не екстремно слаба да се разбереме)лаже. А и реалноста е дека човекот е плитко суштество што перцепира прво со очите и ако не му се допадне нешто на прв поглед,не му обрнува внимание. Затоа и дебелите имаат помали шанси да фатат добро парче............:toe:

Зошто лоша бе што и фали? :tv:

Кој и да ви каже дека не свиѓа слаба девојка (не екстремно слаба да се разбереме)лаже. А и реалноста е дека човекот е плитко суштество што перцепира прво со очите и ако не му се допадне нешто на прв поглед,не му обрнува внимание. Затоа и дебелите имаат помали шанси да фатат добро парче............:toe:

Да само што забораваш дека не се секое око-перцепција исти, тоа што тебе ќе те воодушеви мене нема да ме дирне и обратно. И да, кога ќе сватите дека не се збори за сумо борачи од 130кг него за девојки со некое кило плус во темава....

@Vespertine: За вас ли е тема бе. За вас само темна соба и стап у грб!]
:vozbud::vozbud: \m/

И зависи што е дебело што е слабо. 170 цм висока девојка со 60кг е божество, но 156 цм и 60кг е никаква... Но и тоа не мора да значи... Се е до вкус...

Јас си сакам слаби со рамно стомаче :) Дебелките, па можеби и тоа не би одминал... :) Што знам...

Ај да не се караме, сите девојки што се карате поназад опнете една слика од вас, па ние ќе оцениме што ни се допаѓа повеќе :)

Инаку јас лично си сакам слаби девојки, ама не анорексични. Треба да има малку мевце да се фати, не бива скелет. Ако некоја е подебела едноставно не ми фаќа око, ама сепак тоа е релативна работа. Има некои што баш такви си сакаат, секој со својот вкус. Ако сите имаме ист вкус, тогаш пола население ќе остане без дечко/девојка :)

Знаете шо, ружна девојка си е ружна девојка без разлика на килограмите ...кратко и јасно.:)

Мажите дефинитивно се палат на облини, без разлика дали девојката е слаба или дебела, облините си стојат, не значи дека ако е дебела девојката автоматски ќе има облини, јас познавам девојки што се подебелки а се како трупови во телата без облини, едноставно конструкцијата на телото им е таква , а има и слаби девојки со облини, мислам дека облините се тие што ја прават жената да изгледа како симбол на плодност и ги возбудува мажите, а за екстремно дебелите девојки над100 кг би рекла дека кај нас во МКД дали 1% од популацијата на девојки спаѓаат во оваа група, слабо ги имаме тоа во америките повеќе.

Темава станува епска жими се....

Јас од клипчињата ја одбирам третата, зашто навистина е секси и има совршена линија. А кој ќе ви каже дека му се бендисува втората, верувајте не мисли така, туку жената му е сигурно таква. Нема машко што се пали на дебели, сите се палат на тенки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom