Слабите девојки веќе не се во мода

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
А добро зошто под девојки со облини мислите на мрсни, стомак огромен,целулит и вишок на килограми? па дури неможеш да ја гушнеш.Се прави муабет за слаби девојки и девојки со облини(добар задник,да има бутче,добар стомак).Затоа не зборете дека девојки со облини се огромни
:nenene::nenene: :nenene:

Spored mene devojkata ne treba da bide ni mnogu debela no ne i preterano slaba..Idealno spored mene e na visina od 174,5 cm da ima devojkata 50-55 kg ...
Jas sum visoka 175 i imam 49,50 kg... mi velat deka sum slaba no toa ne znaci deka nemam golemi gradi.
Ednostavno takva mi e konstrukcijata na teloto sekade sum slaba samo imam golemi gradi sto mnogu mi bese neprijatno vo 7,8 oddelenie.

Mene epten slabite ne mi se svigaat...more jas sum malu polnicka ali ne epten...:)))))))))))))))))))

JAs imam 172 i imam 52 kg. jas mislam deka sum taman ni slaba ni debela ama drugarkite mi velat deka sum bila mn slaba tesko niv na pametot:)

За да си таман треба да имаш 62.

Andy напиша:
За да си таман треба да имаш 62.

Abe sostoriiiii 62 ko ke imam debela ke bidam jas mislam deka 55 treba da imam za da bidam taman taman! a 62 nikad!

На 172 висина нормална тежина е 62.

Да не бидеме у заблуда...
Ова е костур
anorexia41.jpg

И ова е костур
80s%20-%20katie%20-%20anorexic15.jpg

E oва више се секси девојчиња
RICHSECRETS_LIVINGINTHESTATES25.jpg

И задоволни си сеа срц?
Покажав на некоја манекенка?

Ако првите се за вас слаби тие никад не биле у мода,ако се вторите слаби стварно не знам кога искочиле од мода они па ваква тема сеа...
Освен ако не анкетирале монаси :)

Првите се анорексични и се одвратни,тоа никогаш не било и нема да биде во мода.
Вторите девојки изгледаат таман на сликава,баш со потребни облини!

Неееее гледај сеа.......вторите ке бидат дебели :pos::pos::pos:

Мац, ај разбери ми дали втората од десн0(кафеава опрема за на плажа) е слободна. АКо е да ја прашам да не сака да се жени.

DuFFy напиша:
Неееее гледај сеа.......вторите ке бидат дебели :pos::pos::pos:
Па вторите се дебели ако ги споредуваш со некои како првите,нормално е тоа кога се три пати поголеми!!!
Иначе таа челната девојка(кафеав купаќ)од втората група ми падна во око!!!:vozbud::vozbud:

I ja mislam deka onie preslabite ne se voopsto u moda, i vistina e deka sekoe sexy devojce treba da ima mesto kade da fatis neli i so da gleas...

Jakov напиша:
Сакаш да ми правиш друштво ќе идам у 7ца на хамбурер :pos2: ѓ
За месец дена топка :zlo:

Еееее бе друже, ако беше до јадењето како буре ќе бев до сега...а хамбургери јадам ехееееееее:je:

sagaqua напиша:
Еееее бе друже, ако беше до јадењето како буре ќе бев до сега...а хамбургери јадам ехееееееее:je:
Кој рече дека е до јадењето.:pos2: :pos2: :pos2:
Ама зависи од каде земаш хамбургери. Треба да знаеш да го погодиш киоскот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom