Skype вирус, помош!

• Креатор на темата Креатор на темата sanatorium
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
Еј дали некој до сега имал проблем со овој линк http://www.yourtubevids.com/?video6543 ( не отворајте нешто како вирус е) значи го закашив преку Skype и сега кога и да отворам да се допишивам со некој тој линк сам од себе се пиша дали некој знае како може да се отстрани ( кога го закачив немав антивирус но одма после тоа го снимав Avast 4.8 и го исчистив компјутерот но тоа пак ми се појавува ) дали знае некој како да го отстранам ????????

Еј дали некој до сега имал проблем со овој линк http://www.yourtubevids.com/?video6543 ( не отворајте нешто како вирус е) значи го закашив преку Skype и сега кога и да отворам да се допишивам со некој тој линк сам од себе се пиша дали некој знае како може да се отстрани ( кога го закачив немав антивирус но одма после тоа го снимав Avast 4.8 и го исчистив компјутерот но тоа пак ми се појавува ) дали знае некој како да го отстранам ????????

Па, кога веќе советуваш да не отвараме зошто си го закачил како линк ?
:helou:

па да знаете за што станува збор можеби некој досега го стетнал и да каже како го решил проблемот :salut:

кога го закачив немав антивирус но одма после тоа го снимав Avast 4.8 и го исчистив компјутерот но тоа пак ми се појавува ????????

ццц, зарем уште има луѓе шо немаат антивирус.

ПЦ без антивирус ти е како секс со проститука без кондом. Имаш 90% шанса да закачиш нешто.

Место да бидне сете сега сите паметни, ако знае некој да му помогне нека пише, ако не - не замарајте

Анастазија ок е све што кажуваш но он прво треба да каже кој , што вирус закачил па да му помогнеме, не сме баба ванѓа па преку телепатија да дознаеме.

До човекот со проблем, Извади го Spybot - Search & Destroy и скенирај го компјутерот, препорачливо ти е да го исклучиш од нет за да не се крие тројанецот етц. Е таму што ќе ти покаже и ако ти го покаже и пак не може да го извади постни тука како се вика па да бараме чаре :kafe:

до сега 3 пати го скенирав ( првиот најде 2-3 вируса и ги уништи ) наредните 2 пати се беше чисто ништо не покажа тоа е несто како вирус ама не и не е ( не го коче компјутерот и нема некој други негативни страни ) едноставно само кога с уклучам на SKYPE и со кој се допишувам му го праќа и на него тој линк само од себе :toe:

до сега 3 пати го скенирав ( првиот најде 2-3 вируса и ги уништи ) наредните 2 пати се беше чисто ништо не покажа тоа е несто како вирус ама не и не е ( не го коче компјутерот и нема некој други негативни страни ) едноставно само кога с уклучам на SKYPE и со кој се допишувам му го праќа и на него тој линк само од себе :toe:

Пробај ја оваа опција.
Симни си Revo Uninstaler и со помош на тој програм избриши го целосно Skype (значи избриши го од темел, да не остане ниеден од регистрите). Одкако ќе го избришеш... инсталирај одново Skype.
На овој начин се решаваат ваквите MSN проблеми, незнам дали е исто и кај Skype али ништо не те кошта да се обидеш. Најверојатно имаш некое срање во самиот Skype и со самото бришење на Skype би се избришал и тој вирус. Пробај и кажи што ќе испадне.

Едит: Земи си Kaspersky Internet Security 2009... ако неможеш да се снајдеш за лиценцата пиши ми ПП.

некој модератор нека го тргне линкот, нека остане само како текст без линк ако веќе има вируси на страната...:smir:

Пробај ја оваа опција.
Симни си Revo Uninstaler и со помош на тој програм избриши го целосно Skype (значи избриши го од темел, да не остане ниеден од регистрите). Одкако ќе го избришеш... инсталирај одново Skype.
На овој начин се решаваат ваквите MSN проблеми, незнам дали е исто и кај Skype али ништо не те кошта да се обидеш. Најверојатно имаш некое срање во самиот Skype и со самото бришење на Skype би се избришал и тој вирус. Пробај и кажи што ќе испадне.

Едит: Земи си Kaspersky Internet Security 2009... ако неможеш да се снајдеш за лиценцата пиши ми ПП.

сега го избришав и пак снимав со помос на Revo Uninstaler но нема ефект сега ја симнувам Kaspersky Internet Security 2009 да видам дали ке го пронајде вирусот

еј SkyDriver ајде прати ми го кодот-лиценцата за Kaspersky Internet Security 2009

sanatorium напиша:
сега го избришав и пак снимав со помос на Revo Uninstaler но нема ефект сега ја симнувам Kaspersky Internet Security 2009 да видам дали ке го пронајде вирусот

Хмм... незнам друго што би можело да биде, а и плус не користам Skype. :toe:

sanatorium напиша:
еј SkyDriver ајде прати ми го кодот-лиценцата за Kaspersky Internet Security 2009

Провери ПП. :)

:salut:еј фала за лиценцата но ова чудо не се брише најверојатно ке треба формат да му правам тоа е лек за се

:salut:еј фала за лиценцата но ова чудо не се брише најверојатно ке треба формат да му правам тоа е лек за се

Ова ти е памет за дргу пат да не отвараш се што ќе ти пратат на Skype. :)
Иначе не е работата за формат, гледај тоа да ти биде како последна опција. :)

истово на мој другар од вчера му се случува
санаториум ако најдеш решение кажи да го направи и тој тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom